Uitnodiging Sparringpartnerdag voor de Zorg!

  • 31 oktober 2019, Soesterberg.
  • Landelijke sparringpartnerdag voor ICT-ers & innovators in de zorg.
  • Ontmoeten, inspireren en kennis vergaren.

Deelname is gratis.

Graag heten wij u welkom op de sparringpartnerdag

Lees hieronder het programma en meldt u aan voor kosteloze deelname.

 

Alle zorginstellingen zijn bezig met:

  • het invoeren van nieuwe en innovatieve technologieën ter ondersteuning van de zorg
  • het digitaal vaardig maken van hun verpleegkundigen zodat zij met de nieuwe toepassingen kunnen werken
  • het optuigen van een ICT-netwerk wat die technologie aan kan

Maar geen enkele zorginstelling heeft de wijsheid in pacht!

Daarom organiseert Brite, als ICT- en WiFi-netwerkspecialist, de Sparringpartnerdag.

Hier kunnen zorgprofessionals ervaringen en kennis met elkaar delen. Daarnaast zijn er 3 seminars waarin deze onderwerpen afzonderlijk aan bod komen. Gegeven door specialisten in hun vakgebied.

U krijgt tijdens de 3 seminars herkenbare praktijkvoorbeelden, oplossingen, handreikingen en tips & tricks hoe uw zorginstelling met de moderne zorg om kan gaan.

Na het bezoek aan de Sparringpartnerdag bent u over alle 3 onderwerpen op de hoogte van de laatste stand van zaken en heeft u uw kennis en netwerk kunnen uitbreiden.

Iedereen die in de zorg werkt en raakvlak heeft met innovatie of ICT nodigen wij graag uit voor dit evenement.

 

 

Conferentiehotel ‘Kontakt der Kontinenten’  

De sparringpartnerdag houden wij op donderdag 31 oktober bij Conferentiehotel ‘Kontakt der Kontinenten’ in Soesterberg zodat het voor iedereen goed bereikbaar is. In 2018 is deze inspirerende locatie gekozen als beste vergaderlocatie van midden Nederland.

Het afgelopen jaar bezochten wij een groot aantal zorginstellingen om te horen waar zij tegen aan lopen en welke ICT-oplossingen Brite moet bieden waar de zorg om vraagt.

 

Wij draaien het nu om.

Wij nodigen u uit om bij ons te komen en gaan ook graag in gesprek met u.

 

Hoe ziet het programma eruit?

Inloop van 9.30-10.00 en ontvangst met koffie, thee of fris.

 

10.00 uur, opening door Mireille Relou van Brite. Zij zal gedurende de gehele dag het programma begeleiden.

Seminar van Suzanne Verheijden van 10.15 -11.15

Suzanne Verheijden is Strategisch Innovatie-adviseur in de zorg en houdt zich als zelfstandige bij Buro StrakZ bezig met de toekomst van zorg en wat dat vraagt van de zorgprofessional.

Ze is specialist op het thema digitalisering en digitale vaardigheden en toert daarnaast door het land met een zojuist succesvol gelanceerde cabaretvoorstelling over de zorg van de toekomst.

Tijdens de sparringpartnerdag geeft ze een lezing waarbij ze o.a. inzoomt op de kansen en risico’s bij digitalisering in de zorg en de voorwaardelijke (digitale) vaardigheden van zorgprofessionals.

Ze zorgt met praktijkvoorbeelden en humor voor een interactief, energiek, actueel verhaal vol tips & tricks voor de luisteraar binnen en buiten de zorg.

 

 

Seminar van Gert Snijders van 11.30 – 12.30

Gert Snijders is eigenaar van Brite en al van jongs af aan bezig met radiotechniek en was één van de eersten in Nederland die de mogelijkheden van WiFi inzag. Hij weet als geen ander hoe je als zorginstelling optimaal gebruik maakt van jouw WiFi- en/of ICT-netwerk zonder haperingen of onderbrekingen.

In de praktijk is dit niet altijd zo makkelijk. Diverse onbekende storingsbronnen zorgen er voor dat het netwerk niet zo functioneert als je zou willen.

In dit seminar komen praktijkvoorbeelden voorbij die de oorzaak hiervan zijn. Vaak situaties die erg herkenbaar zijn. Weet je eenmaal wat de oorzaak is, dan kun je werken aan een oplossing, zodat je wel volop gebruik kunt maken van jouw netwerk.

Smakelijke lunch van 12.30 – 13.15

Seminar van Remko ten Donkelaar van 13.30 – 14.30

Remko ten Donkelaar is oprichter van HUBB. HUBB is een onafhankelijke organisatie die zorginstellingen adviseert bij alles op het gebied van moderne telecom en zorgdomotica, begeleidt hen bij het tijdig bepalen van de juiste strategie, het begeleiden van de selectie en de inkoop van de juiste oplossing(en) bij de juiste leverancier, het contracteren, de implementatie (projectmanagement) en controleert vervolgens ook of de leverancier het juiste heeft geleverd en factureert.

HUBB neemt de raakvlakken op ICT-gebied vanzelfsprekend mee (WiFi, MDM, LAN/WAN etc.). 

Sparringtijd vanaf 14.30 – …… onder het genot van een drankje

 

Aanmelden

Hierbij nodigen wij u uit om kosteloos deel te nemen. Vul hieronder uw gegevens in en dan zien wij u graag op 31 oktober.

Een collega meenemen? Geen probleem. Hij of zij kan zich ook via onderstaand formulier aanmelden.

Na aanmelding ontvangt u gegevens omtrent het vervolg, de locatie en parkeergelegenheid.

Let op: aanmelden kan t/m 18 oktober a.s.

Wij verwelkomen u graag op 31 oktober in Soesterberg.