Wifi voor gasten

Veilige Wifi oplossingen voor gasten

In het voortgezet onderwijs is Axiant de meest toegepaste beveiligingsoplossing voor studenten met eigen wireless devices; De firma Netix heeft samen met Brite een speciale, voordelige variant ontwikkeld voor draadloze netwerken in VO scholen.

Axiant Wireless Portal

Axiant Hotspot controller: Eenvoudige internettoegang voor gastgebruik

De Axiant Hotspotcontroller maakt het gastgebruikers eenvoudig mogelijk om toegang te krijgen tot het draadloze netwerk. Een gastgebruiker kan eenvoudig toegang krijgen het draadloze internet; zodra de gebruiker een browser opent, wordt de startpagina van zijn systeem omgeleidt naar een log-in pagina.

wifi gasten toegangNadat een gebruiker zich succesvol heeft aangemeld, wordt de toegang tot het draadloze netwerk, meestal alleen internet, opengezet voor die gebruiker.

Het is mogelijk om toegang te verlenen via een naam/ wachtwoord combinatie of door het uitgeven van vouchers (toegangscodes) die bijv. 1 dag geldig zijn. Deze vouchers zijn van te voren aan te maken.

Eenvoudige Wifi toegang voor gasten

Door de portal, gasten toegang kan nagenoeg elk wireless apparaat met een geschikte browser eenvoudig toegang krijgen tot internet. Geen lastige instellingen met beveiligingscodes die op elk apparaat anders moet worden ingesteld. De oplossing werkt met nagenoeg elk gast-apparaat (Windows, Apple, notebook, tablet, smartphone etc.)

Toepassingsgebieden: Hotels en scholen

Interesse in een veilige oplossing voor wifi gasten toegang voor uw organisatie? Neem contact op met de Wifi specialisten van Brite >

Of bekijk referenties uit de hospitality >