Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Deel dit bericht

Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten, en telt ongeveer 2900 leerlingen en 150 medewerkers.

Omdat de school volop in ontwikkeling is en steeds meer met mobiele devices zoals iPads gaat werken, is het een voorwaarde dat de netwerkinfrastructuur snel en overal beschikbaar is. Het vorige, inmiddels verouderde, netwerk voldeed niet meer aan de eisen en wensen van de moderne school.

Na een uitgebreide selectieprocedure ontzorgt Brite de school met het bewezen Onderwijs Concept Wireless 3.0 en hiermee is Groevenbeek klaar voor de toekomst!
Maandagmiddag 5 december is het nieuwe netwerk opgeleverd en is de school verzekerd om ook in de toekomst digitaal lesmateriaal optimaal te kunnen inzetten.

Dhr. drs. L.C. Duifhuizen directeur en dhr. K. van de Groep afdelingsdirecteur van Groevenbeek zijn erg tevreden over de samenwerking en deelden het volgende nieuwsbericht op hun website.

“Brite, bedankt voor de fantastische samenwerking”!

Maandagmiddag 5 december is het nieuwe WiFi-netwerk van Groevenbeek opgeleverd door de firma Brite. Door het netwerk op de locaties Putten en Ermelo te vervangen is Groevenbeek klaar voor de toekomst.
Op dit moment hebben de meeste leerlingen al de beschikking over een iPad. De komende jaren breiden we dat uit met de leerlingen in de bovenbouw, zodat alle leerlingen een iPad in de les kunnen gebruiken. Het onderwijs op Groevenbeek is erop gericht dat leerlingen de inhoud van de lessen kunnen aanpassen aan hun leerbehoeften. Hiervoor is digitaal lesmateriaal een uitstekend hulpmiddel. Met dit nieuwe netwerk zijn we ervan verzekerd ook in de toekomst digitaal lesmateriaal optimaal te kunnen inzetten.

Groevenbeek oplevering

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Ook interessant