Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Managed UPS Noodstroomvoorziening

In de zorg en in het onderwijs wordt steeds meer gebruik gemaakt van digitale toepassingen. Toepassingen in de vorm van apps of domotica die gebruik maken van het ICT-netwerk.

Maar wat als plotseling de stroom uitvalt of er sprake is van een spanningsdip, kunt u dan nog volledig gebruik maken van de nieuwe technieken? 

Een dergelijk voorval komt altijd onverwacht en ongelegen. Zeker in het geval van een calamiteit is het belangrijk dat er een back-up is waarop u kunt vertrouwen.

Kritische ICT vraagt om een slimme UPS oplossing 

Met een UPS noodstroomvoorziening, afgestemd op jouw zorg of onderwijsorganisatie, voorkomt dat bij een stroomstoring het ICT netwerk plat komt te liggen.

  • Een UPS is een energievoorziening op accu’s, die als buffer directe bescherming biedt bij een tijdelijke uitval van de netspanning, zodat het kritische ICT netwerk gewoon blijft werken.
  • Een UPS kan variëren in grootte zodat er voor iedere situatie een afgestemde UPS te leveren is.
  • Afhankelijk van uw wensen kunnen wij UPS systemen met een back-up tijd van enkele minuten tot vele uren capaciteit leveren.

 

Een Uninterruptable Power Supply (UPS) is een innovatieve energievoorziening op accu’s, die als buffer directe bescherming biedt bij een tijdelijke uitval van de netspanning.

Pro-actieve monitoring & alarmmeldingen 

Onze managed UPS is op afstand te monitoren zowel qua werking, batterijcapaciteit en conditie.

Ook de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid van de technische ruimte worden pro-actief gemeten en bewaakt in onze monitoring. 

Mocht een kritische waarde overschreden worden, dan genereert de UPS een alarmmelding in onze monitoring. Deze melding kunnen wij ook doorzetten naar uw eerstelijns helpdesk of technische dienst. 

Onze managed UPS heeft zich bewezen als een veilige, betrouwbare en betaalbare oplossing in het geval van stroomstoringen.

Vanuit onze monitoring en periodieke keuring zorgen we er altijd voor dat de UPS in de juiste conditie blijft. 

Wij hebben altijd een passende UPS en helpen deze te implementeren in jouw netwerk.

Of bel ons: tel. 053 – 20 30 404