Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

GSG Guido nu ook ‘excellente digitale school’

Deel dit bericht

Afgelopen maandag (17 juni) hebben wij weer een prachtig project opgeleverd. Samen met de ICT van GSG Guido, hebben wij op de drie scholen van hun scholengemeenschap (waarvan 2 in Amersfoort en 1 in Arnhem), het wireless voorzien van een technology upgrade. Tevens is op locatie de ‘Paladijnenweg’ de firewall voorzien van een technology upgrade.

De oplevering van het project werd gevierd volgens een oud Twents gebruik, waarbij een ‘meterlange’ krentenwegge werd aangeboden als felicitatie voor de upgrade van het WiFi-netwerk.

Tevens heeft GSG Guido het keurmerk ‘Excellente digitale school 2019’ in ontvangst mogen nemen.

 

Enkele opmerkingen van de klant over de samenwerking met Brite:

  • ‘We hebben de uitvoering als prettig ervaren, Brite is direct bereikbaar en handelt ook direct als dat benodigd is bij eventuele vragen.’
  • Huib Liefhebber – manager ICT: ‘De nazorg is ook prima verlopen, het is mooi om te zien dat de eindgebruiker gewoon verder kon op het nieuwe WiFi zonder iets te moeten wijzigen.’
  • Bert Horlings – Systeembeheerder: ‘Tegenwoordig als we de melding “WiFi doet het niet” krijgen, hoeven we het in eerste instantie niet meer in de WiFi te zoeken, omdat de betrouwbaarheid van dit systeem 99,9% is.

Na een gedegen voorbereiding en juiste planning, is deze upgrade zonder problemen doorgevoerd, met als resultaat een 100% tevreden klant die met volledig vertrouwen kan werken met het nieuwe Brite WiFi 10.x in de school.

We zijn verheugd dat we met GSG Guido de jarenlange relatie kunnen voortzetten en zien uit naar een volgende periode van prettige samenwerking.

Meer weten over deze school?  https://guido.nl/

Ook interessant