Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deel dit bericht

Het nieuwe ICT-netwerk van Scalabor in Arnhem is opgeleverd.

Scalabor is hét arbeidsontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland en begeleidt mensen die dat nodig hebben naar passend en zo regulier mogelijk werk.

Voor wie het (nog) niet mogelijk is om bij een reguliere werkgever aan de slag te gaan, biedt zij werk in een aangepaste omgeving.

Met het uitschrijven van een aanbesteding voor vervanging van zowel LAN als WLAN is Brite vanaf begin 2019 gestart met voorbereidingen van de inschrijving.

In mei van dit jaar is de opdracht aan Brite Wireless gegund waarna het project is gestart met zowel het ontwerp van het nieuwe LAN/WAN als ook voorbereidingen/afstemming met de Scalabor projectgroep en externe leveranciers.

In de tweede helft van juni is de eerste locatie van Scalabor gemigreerd en op 5 juli de laatste locatie waardoor alle 4 locaties van Scalabor nu volgens het netwerkconcept van Brite zijn ingericht.

Op woensdag 18 september heeft de formele afsluiting en oplevering plaatsgevonden en hebben we gezamenlijk vastgesteld dat het project naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

Ook interessant