Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Search
Close this search box.

Zorginstellingen beter af door het kiezen van een aparte WiFi en zorgdomotica leverancier

Deel dit bericht

Als WiFi leverancier zien wij regelmatig uitval, verstoringen, problemen, veiligheidsissues of beperkte prestaties van WiFi en domotica. Zorginstellingen kunnen, ondanks al deze technologische vooruitgang, toch problemen ondervinden en daardoor niet de zorg verlenen die men voor ogen heeft.

Door de integratie van steeds meer digitale hulpmiddelen en zorgapplicaties die allemaal met elkaar moeten samenwerken staan zorgorganisaties voor grote ICT-uitdagingen. 

Bijvoorbeeld door de invoering van een tablet of smartphone welke aangesloten moet worden op WiFi in plaats van de traditionele DECT telefoon. 

Wij zien in de praktijk dat ICT-partners of domotica leveranciers vaak ook de WiFi willen leveren. Maar de praktijk leert ons dat dit niet altijd de beste keuze. 

Betere prestaties van zorgtechnologie door samenwerkende ICT-partners 

Ons advies: laat beter WiFi aansluiten door een WiFi specialist voor de zorg en zorgdomotica leveren door de domotica specialist.

Door onze ervaring en een intensieve samenwerking met partijen worden juist dan de beste resultaten geboekt die ten goede komen aan de cliënten en zorgprofessionals. 

Met een robuuste WiFi infrastructuur is het mogelijk om een grote diversiteit aan draadloze toepassingen, naadloos naast elkaar te laten werken. 

ECD/EPD, zorgalarmeringen, sensortechnieken, leefcirkels, valdetectie, camera’s, robotica, IP TV, virtual reality, werken in de cloud of spraakgestuurde techniek kunnen naadloos toegepast worden. 

Ook WiFi voor gasten of de bewoners, kan integraal en veilig gescheiden over deze infrastructuur aangeboden worden. 

Maak gebruik van de specifieke kennis van je leveranciers

WiFi is en blijft een specialisme, ook in de zorg!  Brite biedt met CareConnect-IT hiervoor de stabiele basis en faciliteert daarmee het nieuwe werken én wonen in de zorg. 

Zorginstellingen schakelen ons dan ook steeds vaker in om het WiFi netwerk te helpen optimaliseren, zodat medewerkers en patiënten snel en prettig kunnen werken met de digitale voorzieningen en methoden. 

Ben je benieuwd naar wat Brite kan betekenen voor jouw zorgorganisatie? Neem dan contact met ons op via: [email protected] of bel naar Tel. 053 – 20 30 404.

Brite: “Het netwerk dat het altijd doet”. 

Ook interessant