Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Search
Close this search box.

Een zonnige toekomst van jouw ICT-netwerk in de zorg? Start nu met de ICT-scan

Deel dit bericht

Als zorgorganisatie heb je beste voor met je cliënten en zorgverleners. Je wilt de stap maken naar (meer) inzet van zorgtechnologie, maar je weet niet hoe. Waar kun je dan het beste mee beginnen?

Begin met de belangrijkste vraag: wat hebben cliënten en zorgverleners nodig? Hoe kun je hen in het zorgproces ondersteunen en hun dagelijkse leven aangenamer maken. Het liefst heb je dat zorgverleners meer overzicht krijgen, minder overbodige meldingen, meer werkrust en meer tijd kunnen geven aan warme zorg.

Voor cliënten wil je dat ze persoonsgerichte zorg krijgen, meer vrijheid ervaren, een thuisgevoel hebben en dat ze minder gestoord worden op sommige momenten.

Techniek kan een passend hulpmiddel zijn om die vraag te ondersteunen. Als je weet welke zorgtechnologie het beste past bij de wensen van de organisatie, dan neem je de volgende stap: het in kaart brengen van je huidige ICT-omgeving.

Zorgtechnologie kan niet zonder een goed ICT-netwerk

Dit is de basis waarop zorgverleners en cliënten moeten kunnen vertrouwen. Hier draait straks alles op om de zorg te ondersteunen en het dagelijkse leven prettiger te maken.

Binnen Brite focussen wij ons op de ICT-infrastructuur. Elk apparaat wat een IP-adres heeft– en of het nu een smartphone, laptop, tablet, zorgcamera, ECD, sensor of andere zorgtechnologie betreft – haalt of brengt informatie over die ICT-infrastructuur. Daarom is een goed ICT-netwerk van cruciaal belang om die informatievoorziening te waarborgen.

Om in kaart te brengen wat een zorgorganisatie heeft en waar hiaten zijn voor het toekomstige plaatje, zetten wij de ICT-scan in. Welke verbindingen liggen er, hoe is het netwerk ingericht, hoe is de beveiliging geregeld, is er wifi, enz.? Als je het huidige ICT-netwerk in beeld hebt, dan krijg je inzicht in wat er nodig is om de stip aan de horizon te halen.

Na de scan ontvang je een gedetailleerd rapport met bevindingen en wat jullie vertrekpunt is t.a.v. de nieuwe wensen en ambities.

Wil je meer informatie of een persoonlijke uitleg over de ICT-scan? Neem dan contact met ons op via:

Tel. 053 -20 30 404 of mail naar: [email protected]

Ook interessant