Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deel dit bericht

Referentie details: Inrichting LAN en WLAN infrastructuur – 1 locatie – 1400 leerlingen

“Wij streven naar een gepersonaliseerde leerweg aangepast aan de behoeften van de individuele leerling.Om dit te laten slagen is het hebben van een goed WiFi netwerk van cruciaal belang”.Mw. Wille Straathof

Rector, Atheneum College Hageveld

Wireless netwerk implementatie monumentaal schoolgebouw

Een school in een prachtig monumentaal pand in Heemstede met ongeveer 1400 leerlingen. Hier hebben we een complete migratie van het wireless netwerk met bijbehorende PoE switches, inclusief core switches en UTM firewall oplossing geïmplementeerd. De school is middels de UTM firewall ontsloten met een redundante internet verbinding en de gehele infrastructuur wordt dagelijks in beeld gebracht met de Brite pro-actieve netwerkmonitoring. Alle accesspoints zijn in het traject onder onze begeleiding opnieuw bekabeld, waarbij extra bekabeling t.b.v. Apple TV en digibord in elke klas is meegenomen.

Door de succesvolle implementatie en het complete ontzorgen van beheer (o.a. door de monitoring en onze Axiant self-service oplossingen), heeft College Hageveld zelfs de openstaande vacature voor een extra systeembeheerder geannuleerd!

Projectdetails

109 accesspoints
14 netwerkswitches
2 UTM firewalls
1 Locatie
Start samenwerking 2017

Ook interessant