Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

CSG De Lage Waard uiterst tevreden over hun nieuwe ICT- en WiFi-netwerk

Deel dit bericht

CSG De Lage Waard is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. In Papendrecht hebben ze 2 locaties die we afgelopen zomervakantie van een compleet nieuw netwerk hebben voorzien. Met enthousiaste inzet van beide zijden was er vanaf het begin al sprake van een prettige samenwerking.

Switches, firewalls en onze beproefde wifi-oplossing staan nu 24/7 ter beschikking voor leerlingen, docenten en medewerkers.

CSG De Lage Waard is een streekschool. Circa 2000 leerlingen uit Papendrecht, Alblasserdam, Sliedrecht, Dordrecht en kleinere kernen in de Alblasserwaard krijgen een uitgebreid pakket aan mogelijkheden om zich te ontwikkelen. De school heeft in de regio een goede positie vanuit de christelijke identiteit, het ruime onderwijsaanbod, de sterke leerlingbegeleiding, het overzichtelijke schoolklimaat, de kleinschaligheid binnen de locaties en de resultaten.

Vanaf 2020 zijn alle leerlingen gestart met het gebruiken van laptops in de klas. Dat vraagt om een goede ICT-infrastructuur met daarbij een robuust en veilig wifi-netwerk. In Brite vonden ze de partij die de school de juiste gereedschappen hiervoor biedt.

Oplevering met Twentse krentenwegge

Afgelopen woensdag heeft onze collega Tiago Vreeman in een uiterst prettige bijeenkomst de oplevering gehad. Uiteraard werd dit met onze Twentse traditie, een krentenwegge, gevierd. ?

Het resultaat mag er zijn. Tevreden gebruikers en lachende gezichten, dat zien we graag. Sander de Weerd van ICT is dolgelukkig en ook de nieuwe rector Cees Nugteren zei erg blij te zijn met een goed werkende netwerkinfrastructuur!

We wensen de gebruikers veel plezier en gebruiksgemak toe met hun nieuwe netwerk!??

Ook interessant