Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

CSG Prins Maurits jaarlijkse APK + beoordeling ICT-netwerk: 4 tienen voor Brite

Deel dit bericht

Hoe beoordeelt CSG Prins Maurits de dienstverlening van Brite?
 
“Beste leerlingen, jullie zijn de toekomst!”, daarmee begin de schoolgids van CSG Prins Maurits in Middelharnis. Middelharnis ligt in de gemeente Goeree-Overflakkee. De gemeente die het gehele Zuid-Hollandse eiland omvat.
 
De school wil een springplank zijn waar leerlingen volop mogelijkheden hebben om zich optimaal te ontwikkelen. Naast uitdagend onderwijs zijn gezelligheid en sociale veiligheid vanzelfsprekend. 
 
Meer dan 1500 leerlingen telt de school, die kunnen kiezen uit vwo, havo, mavo, vmbo en praktijkonderwijs.
 
De samenwerking tussen CSG Prins Maurits en Brite loopt al meer dan vijf jaar. In die tijd is er een warm contact ontstaan tussen beiden. Korte lijntjes, regelmatig contact, partnerschap en bovenal zorgen voor een goed ICT-netwerk voor leerlingen, docenten en medewerkers.

Beoordeling jaarlijkse APK check van het ICT-netwerk

Tijdens de jaarlijkse APK checken we het ICT-netwerk, bespreken we de wensen van de school en de ontwikkelingen in onderwijs & techniek. We vragen ook of ze ons willen beoordelen. Dat resulteerde in 4x het cijfer 10.
 
Een fantastische score waar we erg blij mee zijn. Als bedankje hebben we namens Brite een taart laten bezorgen bij CSG Prins Maurits.
 
Johan en Henrik, bedankt voor het vertrouwen en mooi dat wij mogen meebouwen aan de toekomst van jullie leerlingen.

Ook interessant