Dé WiFi & ICT specialist voor het VO onderwijs & de Zorg

Vakantie? Wie wil er geen goede WiFi?

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Vakantie, we mogen weer! De scholen van Regio Noord vieren vanaf vrijdag als eerste de vrije dagen. Dichtbij blijven of verder weg, het maakt niet uit. Lekker het hoofd leegmaken en genieten van het hopelijk mooie weer.

Dan lig je daar op je luie ligbed een beetje te appen, je social media te checken, te netflixen of te internetten. En maar blijven hopen dat de WiFi het blijft doen. Want betrouwbare WiFi is bijna randvoorwaarde nummer één als het om een vakantiebestemming gaat.

Zo denken we er bij Brite ook over als we scholen inrichten met onze WiFi-netwerken. Echter, alleen met goede WiFi kom je er niet. Ook een goed onderliggend netwerk van switches, firewall(s) en internetlijnen is een must. Dit totaalplaatje moet kloppen voordat je een betrouwbaar, altijd beschikbaar en veilig netwerk krijgt.

Daarom hebben wij EduConnect ontwikkeld. Het totaalpakket aan ICT-oplossingen voor het (VO-) onderwijs. WiFi, switches, firewall, EduFiber glasvezellijnen, EduLinQ Identity Management, real-time monitoring, service & support en netwerkassistentie en -beheer.

We staan hierin niet stil en volgen de ontwikkelingen op onderwijsgebied en de techniek op de voet. Op deze manier maken we iedere dag onze lijfspreuk waar: “WiFi die het altijd doet.”

Nieuwsgierig? Bekijk dan eens onze WiFi en ICT-oplossingen voor het onderwijs >

Geniet van je vakantie en mocht je daarna een gesprek met ons willen, dan komen we graag naar jou toe.

Ook interessant