Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fijne Zomervakantie: met EduConnect kun je gerust weer helemaal opladen…

Deel dit bericht

Wij werken graag in de vakanties. Of het de zomervakantie, de meivakantie of de kerstvakantie is, maakt ons niet uit. Voor ons zijn dit ideale weken om ICT- of wifi-netwerken te plaatsen of te vervangen in scholen. Als leerlingen, docenten en medewerkers genieten van hun vrije dagen, dan ga wij aan de slag.

Deze zomervakantie werken wij aan het implementeren van het ‘EduConnect pakket’. Het meest omvangrijke ICT-pakket voor VO-scholen. Naast onze netwerkoplossingen zijn wij ook vol aan de bak met onze ‘EduLinQ Identity Management’ oplossing, welke nu al de 100.000 gebruikers heeft gepasseerd. En verder onze nieuwe ‘Network Access Control’ oplossing: EduGuard. De poortwachter voor netwerktoegang voor scholen waarmee zij zelf de controle houden wie en wat er op hun netwerk mag acteren. 

Nieuwe Wifi- en netwerkapparatuur? Altijd voorraad

Dankzij goede afspraken met onze leveranciers hebben wij altijd voldoende nieuwe voorraad aan wifi- en netwerkapparatuur staan om een half jaar vooruit te kunnen. En dat is over een half jaar ook het geval. Zo kunnen wij altijd voorzien in de juiste apparatuur als een project daar om vraagt.   

Collegiale samenwerking met uw ICT leverancier voor de lange termijn

Een nieuw netwerk aanleggen is één, daarna vervolgen wij de samenwerking om te zorgen dat u het netwerk optimaal kunt gebruiken. U krijgt een overzichtelijk monitoringscherm om samen met onze servicedesk de status van uw netwerk te checken. Ook tijdens de vakanties zijn zij overdag stand-by om uw vragen en meldingen op te pakken en af te handelen. Onze klanten krijgen periodiek bezoek van een Brite engineer om de ICT-afdeling te helpen het netwerk te optimaliseren.

Bij Brite denken we in termen van tevreden klanten voor de lange termijn en handelen daar iedere dag naar met al onze collega’s. Allen ervaren vakspecialisten met grote ervaring in het onderwijs die u kunt zien als uw eigen betrokken ICT-collega’s. Door deze manier van werken is Brite inmiddels gegroeid naar ICT-partner voor meer dan 300 VO klanten.

Wij gaan een mooie zomer tegemoet, en dat wensen wij u ook.

Ook interessant