Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Gespreid investeren in je ICT-netwerk zonder piekinvestering

Deel dit bericht

Er was eens een zorgbestuurder die met een minimale investering de meest geavanceerde zorgtechnologie en de meest robuuste ICT-infrastructuur wilde aanschaffen. Sprookjes beginnen vaak met: “Er was eens …” en dat is ook nu het geval. Een investering in dergelijke apparatuur kan niet met minimale middelen. Er is echter wel een goed alternatief voor het aanschaffen van een  ICT-netwerk: CaaS.

Dankzij Connectivity-as-a-Service (CaaS) toch een betaalbare ICT-oplossing

Als je voor een forse investering staat, dan is het spreiden van kosten een mogelijkheid om de investering passend te maken. Dit doen we met CaaS als het op de ICT-infrastructuur uitkomt. Switches, firewalls, glasvezellijnen of robuuste wifi passen in dit concept. Klanten kunnen zelf bepalen of ze de kosten over 3, 5 of 7 jaar willen spreiden. Met maandelijks of jaarlijks een vast bedrag, zoals een klant dat wenst.

Met CaaS koop je niet langer zelf jouw hardware en licenties, maar neem je de complete functionaliteit als een (beheerde) dienst af.

De voordelen van CaaS:

  • De beschikking over een veilig, stabiel en robuust netwerk.
  • Een oplossing op maat … voor iedere klant … in iedere situatie.
  • Gebruikersgemak.
  • Een vermindering van de beheerskosten.
  • Pro-actieve monitoring van de complete infrastructuur.
  • Geen grote piekinvestering, maar een vast bedrag per maand of jaar.
Met CaaS kun je de slag maken naar het succesvol inzetten van zorgtechnologie

Nu de kosten van apparatuur fors gestegen zijn, is dit toch een methode om te investeren in vernieuwing. Zorgorganisaties ontkomen er niet aan om te investeren in (zorg-)technologie. Technologie helpt om het leven en werken aangenamer te maken. Voor de cliënten, de zorgverleners, de overige medewerkers en de gasten. Stilstand is achteruitgang en dat wil niemand.

Zorg eerst dat je de basis op orde hebt en dat is het ICT-netwerk. Van daaruit bouw je een toekomst met zorgtechnologie op.

Meer weten? Graag informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden.

Email naar [email protected] of bel 053 – 20 30 404 voor meer informatie.

Brite: “Het netwerk dat het altijd doet.”

Ook interessant