Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Identity en Access Management in de school: steeds meer koppelingen met digitale systemen

Deel dit bericht

Binnen het Voortgezet en Primair Onderwijs is EduLinQ Identity Management een bekende speler geworden. Completer dan anderen in de markt komen we bij steeds meer scholen over de vloer en groeit het aantal gebruikers gestaag richting de 100.000. Deze scholen profiteren dagelijks van EdulinQ als moderne identity en access management tool. EduLinQ is dan ook gemaakt met hulp van scholen.

Naar welke koppelingen zijn scholen op zoek en kunnen wij daar invulling aan geven? Die vraag staat centraal en zorgt ervoor dat scholen kiezen voor EduLinQ.

Identity Management software koppelingen

Zermelo, itslearning, jamf SCHOOL, Quayn, Microsoft Teams, Office 365, Aura Online, Active Directory of het ECK-iD koppelen we met digitale schoolsystemen als Somtoday, Magister, Parnassys, Rovict/Esis, HR2day of AFAS software.

En dan begint het gemak voor de gebruikers en de ICT-afdeling van de school:

  • De gebruiker kan 24/7 zelfstandig het eigen wachtwoord wijzigen zonder tussenkomst van de ICT-afdeling van school. Eén zelfgekozen wachtwoord voor alle digitale systemen.
  • Gebruikers, aangemaakt in de schooladministratie, worden automatisch gekoppeld met alle overige digitale diensten.
  • Uiteraard zijn de gegevens van de gebruikers volgens AVG/GDPR-wetgeving en DiGi-D gecertificeerd.

Identity en access management tool: meer gemak binnen de school

Voor de ICT-afdeling betekent dit een forse tijdbesparing voor tijdrovende en overbodige handelingen. Hierdoor krijgen ze meer tijd voor ICT-taken die er echt toe doen.

Het comfort en gebruiksgemak voor leerlingen, docenten, medewerkers en ouders neemt hierdoor toe. Tevreden gebruikers zijn het gevolg.

Wil je meer weten, kijk dan eens op de informatieve website van EduLinQ: www.edulinq.nl

Blogs, animatie, referenties en actuele informatie zijn hier te vinden.

Wil je een vrijblijvende presentatie op locatie, dan is een afspraak snel gemaakt. Dit kan telefonisch via 053 – 20 30 404 of per email via [email protected]

Ook interessant