Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Het nieuwe schooljaar starten met een nieuw WiFi- of ICT-netwerk? Nog maar 12 weken tot…

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Wij werken graag in de vakanties. Of het de zomervakantie, de meivakantie of de kerstvakantie is, maakt ons niet uit. Voor ons zijn dit ideale weken om ICT- of wifi-netwerken te plaatsen of te vervangen in scholen. Als leerlingen, docenten en medewerkers genieten van hun vrije dagen, dan ga wij aan de slag.

Scholen die na de zomervakantie schooljaar 2022 – 2023 willen starten met een nieuw netwerk hebben nog een maand of vijf de tijd. Dat lijkt lang, maar over 12 weken begint regio Midden al met de zomervakantie. Effectief blijven er dus 12 weken over om een beslissing te nemen over wel of niet vervangen.

Netwerk vervanging & wachttijden op nieuwe ICT-apparatuur…

In de markt klinken geluiden dat er lange wachttijden zijn voor nieuwe apparatuur. Dat klopt, zijdelings merken wij dat ook. Veel partijen zal het niet lukken om een vervanging in de zomervakantie te realiseren. Niet omdat ze niet willen, ze kunnen het niet omdat de materialen er niet zijn. Als school zul je dan je ambities moeten bijstellen of … je komt bij ons.

Wij hebben voldoende nieuwe voorraad aan wifi- en netwerkapparatuur staan om een half jaar vooruit te kunnen. En dat is over een half jaar ook zo. Dankzij goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij hierin voorzien. Een nieuw netwerk aanleggen is één, daarna vervolgen wij de samenwerking om te zorgen dat u het netwerk optimaal kunt gebruiken.

U krijgt een overzichtelijk monitoringscherm om samen met onze servicedesk de status van uw netwerk te checken. Zij zijn overdag stand-by om uw vragen en meldingen op te pakken en af te handelen. Daarnaast krijgt u periodiek bezoek van een Brite engineer om uw ICT-afdeling te helpen het netwerk te optimaliseren.

Network Access Control en meer…

Het Brite EduConnect pakket is het meest omvangrijke pakket voor VO-scholen. Naast onze netwerkoplossingen bieden wij EduLinQ Identity Management, welke nu richting de 100.000 gebruikers gaat, en onze nieuwe Network Access Control oplossing: EduGuard. Ook hierin zijn steeds meer scholen geïnteresseerd, omdat zij zelf de controle houden wie en wat er op hun netwerk mag acteren.

Als u in de komende 12 weken beslist, dan zorgen wij er voor dat u schooljaar 2022 – 2023 met de nieuwste netwerkapparatuur kunt starten. Wilt u hierover informatie ontvangen of een vrijblijvend bezoek bij u op locatie?

Bel ons via 053 – 20 30 404 of stuur een mail naar [email protected]

Brite: “Het netwerk dat het altijd doet.”

Ook interessant