Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Sint Jans Lyceum: “Dit heb ik nog nooit meegemaakt…”

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Het Sint Jans Lyceum in Den Bosch is een creatieve school; met de fiets op enkele minuten gelegen van de stad en direct naast natuurgebied de Bossche Broek. De school staat midden in de samenleving en zoekt actief contact met het bedrijfs- en verenigingsleven van Den Bosch.

Circa 1800 leerlingen krijgen hier dagelijks les op mavo, havo, atheneum of gymnasium niveau. Het Sint Jans biedt modern onderwijs en uiteraard horen daar digitale hulpmiddelen bij. Technologie wordt ingezet om meer mogelijk te maken tijdens de lessen. Zo kan de school maatwerk leveren en een motiverende leeromgeving voor leerlingen en docenten.

In de leerjaren 1 tot en met 6 hebben de leerlingen een iPad als leermiddel in de les. De school staat niet stil: de komende tijd worden de digitale mogelijkheden verder ontwikkeld en ingezet. Bij deze gezonde ambities hoort een passend netwerk dat de toekomst aan kan.

Vervanging WiFi-netwerk en ICT-infrastructuur

In de afgelopen voorjaarsvakantie hebben we daarom het WiFi-netwerk en een deel van de ICT-infrastructuur vervangen. Mede dankzij de samenwerking met de school, liep het project als een zonnetje.

Afgelopen woensdag was de oplevering van het project. Uiteraard weer met onze traditionele Twentse krentenwegge. Paul Veenstra is onlangs aangetreden als ICT-manager van het Sint Jans en was voorheen niet bekend met Brite.

Zijn opmerking:

“Dit heb ik nog nooit meegemaakt, normaal heeft een project altijd staartjes en in dit project vrijwel niets”, geeft aan dat zowel het Sint Jans als Brite een goed project hebben gedraaid. Volop tevredenheid omdat het project prima verlopen is.

Met deze vervanging kan het Sint Jans Lyceum met vertrouwen een toekomst met meer technologie tegemoet zien.

Wij wensen hen daarin veel succes toe en bedanken de school voor het in ons gestelde vertrouwen.

Ook interessant