Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

ICT-vervangingstraject voor scholen? Premium apparatuur zonder de prijsverhoging

Deel dit bericht

Voor scholen die voor een vervangingstraject staan, hebben we goed nieuws. Want veel fabrikanten van ICT- en netwerkapparatuur verhogen hun prijzen per 1 juli met 20 – 25%. En dat is waarschijnlijk niet de laatste prijsverhoging in 2023. Maar…

Dat is toch geen goed nieuws? Niet als je de vervanging op de traditionele manier doet van prijsaanvraag, levertijd en installatie. Omdat je soms al snel 3 maanden onderweg bent en je intussen de (nieuwe) hoofdprijs betaalt.

Kostenspreiding voor nieuwe netwerk apparatuur

Daarom hebben we bij Brite altijd hagelnieuwe apparatuur op voorraad, zodat we scholen meteen kunnen helpen met het vervangen van apparatuur. En dus voor de huidige prijs als je voor de zomervakantie bij ons aanklopt!

Daarnaast hebben we onze CaaS-oplossing, voor als het financieel niet goed uitkomt. Want met Connectivity-as-a-Service hoeven scholen niet direct de volledige investering te betalen. Die spreiden we over meerdere jaren met gelijkblijvende kosten per maand of jaar. Wel direct nieuwe apparatuur, maar niet de volle lasten.

Kortom: 3 voordelen:

  • De nieuwste premium apparatuur voor de huidige prijs
  • De mogelijkheid om de investering te spreiden of als dienst af te nemen
  • Installatie voordat het nieuwe schooljaar begint

Ben je benieuwd hoe wij jouw school voorzien van nieuwe apparatuur en een forse kostenbesparing?

Bel ons vrijblijvend via: 053 – 20 30 404 of stuur een mail naar [email protected]

Ook interessant