Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

“Je doet mee om te winnen”… overeenkomsten tussen sport en ICT

Deel dit bericht

Sportliefhebbers komen deze zomer aan hun trekken met als hoogtepunten het EK Voetbal, de Olympische Spelen en de Paralympics. Onlangs was er een artikel te lezen waarin Anton Geesink naar voren kwam. In 1964, in Tokio, in Japan, de bakermat van het judo, wist deze judoka de olympische titel in de open categorie te winnen. Nog nooit eerder vertoond. Naast judoka wist hij ook als worstelaar wereld, Europese en nationale titels te winnen. Terecht dat hij 4 keer als sportman van het jaar werd uitgeroepen. Na zijn sportcarrière trad hij toe als lid van het Olympisch Comité. 

Het is niet vreemd dat hij regelmatig werd gevraagd om ergens acte de presence te geven. In het artikel werd vermeld dat hij in 1976 de opening verrichte voor Jeugd Olympische Spelen voor 160 jongeren in Hoenderloo. Er was een speech voor hem geschreven waarin stond dat deelnemen belangrijker is dan winnen. Daar was hij het niet mee eens: “Je doet mee om te winnen” was zijn opmerking. 

Winnende ICT netwerken voor het onderwijs en de zorg

Zo denken wij ook over onze ICT-netwerken. Wij leggen netwerken aan voor scholen en zorginstellingen die het verschil willen maken voor hun gebruikers. Die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Die gebruikers een optimale beleving willen bieden omtrent WiFi en ICT. 

Zoals een sporter alleen kan uitblinken als aan alle voorwaarden is voldaan wat training, voeding, begeleiding, wedstrijdindeling, belasting, huisvesting, e.d. betreft, geldt dat ook voor een ICT-netwerk. 

Switches, firewalls, internetlijnen, WiFi. Deze basis moet 100% functioneren. Alles moet succesvol met elkaar samenwerken om een winnende prestatie te leveren voor alle onderwijs-, zorg- of kantoorapplicaties die je wilt gebruiken.  

Naast moderne apparatuur en het inrichten van de digitale snelweg geven wij begeleiding in de vorm van servicedesk ondersteuning, monitoring, 24/7 calamiteitenbeheer, netwerkbeheer, netwerkassistentie, firmwarebeheer en jaarlijkse APK. 

Onder EduConnect en CareConnect-IT hebben we deze winnende netwerken voor het VO en de zorg ontwikkeld. 

Wil je meer weten hoe je succesvol het verschil kunt maken, neem dan contact met ons op via: [email protected] of bel naar 053 – 20 30 404.

Brite: “Het netwerk dat het altijd doet.” 

Ook interessant