Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Wij hebben zoveel te vertellen – lees gauw verder

Deel dit bericht

Drie letters. Uit slechts drie letters bestaat de kortste Nederlandstalige zin. Verderop staat deze in de tekst. Lees niet te snel, want je leest er zo over heen. 

De afgelopen zeven weken hebben we iedere werkdag een blog, quote, post of verwijzing op onze social media geplaatst. Hiervoor zijn twee redenen: als mensen vakantie vieren, hebben ze meer tijd om dit soort uitingen te lezen en als tweede: we hebben zoveel te vertellen. We kunnen het daarom niet met drie letters af. 

Actuele ICT-projecten in het onderwijs

Binnen het voortgezet onderwijs is Brite al jaren een grote speler op WiFi- en ICT-netwerk gebied. Ieder jaar verwelkomen we nieuwe scholen die gebruik willen maken van EduConnect of delen daarvan. Op dit moment zijn we bij twee scholen bezig met de uitrol van een nieuw netwerk. Als het nieuwe schooljaar begint, dan zijn zij er klaar voor. 

Actuele ICT-projecten in de zorg

In de zorg slaan we onze vleugels steeds verder uit. In de afgelopen twee en een half jaar heeft dat geleid tot acht nieuwe zorgorganisaties, met in totaal 179 locaties, waarvoor wij onze infra of diensten mogen leveren. 

Technologie kan de menselijke zorg niet vervangen, maar wel ondersteunen. Het is fantastisch om de technologische ontwikkelingen in de zorg te zien. Waar scholen tien jaar geleden begonnen met de digitalisering, zie je dat nu in de zorg.  

Een goede ICT-infrastructuur is de fundering voor het succesvol toepassen van digitaal onderwijs en zorgtechnologie. Vergelijk het met een huis of een gebouw. U at. In Japan worden huizen aardbevings- en orkaanbestendig gebouwd. Dat vraagt om een goede fundering. De vraag is daar niet of er een aardbeving of orkaan komt, de vraag is wanneer.  

Hetzelfde geldt voor scholen en zorgorganisaties. We gebruiken steeds meer apparaten die afhankelijk zijn van een goed ICT-netwerk en staan aan de vooravond van het Internet of Things. Als je de ICT-infrastructuur niet op orde hebt, dan komt de ICT-aardbeving of -orkaan vanzelf. Dat is de reden dat wij hameren op een goed ICT-netwerk. 

Volg ons op social media

Niet voor ons, maar vooral voor jezelf. Volg onze blogs op LinkedIn of Facebook.

In de afgelopen zeven weken hebben we veel onderwerpen de revue laten passeren. Naast onze diensten, kaarten we actuele onderwerpen aan die op dit moment spelen zoals:

Deze en vele andere blogs kun je hier vinden. Bekijk ook eens de klantcases en andere artikelen waar klanten aan het woord komen.

Mocht je vragen hebben of wil je informatie? Stuur gerust een email naar [email protected] of bel naar 053 – 20 30 404

Brite: “Het netwerk dat het altijd doet.” 

De kortste zin? Deze staat in de alinea over Japan. 

Ook interessant