Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Search
Close this search box.

Nieuw ICT-netwerk voor de hele school

Deel dit bericht

Bij het Jan Tinbergen College in Roosendaal hebben ze de afgelopen periode niet stilgezeten. Het personeel en de ruim 1550 leerlingen kunnen vanaf dit schooljaar gebruik maken van de nieuwe D-vleugel met daarbij een nieuw ICT-netwerk voor de hele school.

Samen met IeTee Solutions vervingen wij de complete netwerkomgeving van het JTC, waarvan Brite het WiFi-deel voor zijn rekening nam. De complete aanloop van het project is, i.v.m. corona, compleet via Teams verlopen.

De opdracht kwam eind april. Na de voorbereidingen en afstemming met JTC en IeTee werd eind juni het bestaande pand operationeel gebracht.

De nieuwe vleugel kwam in de week voor de zomervakantie gereed.

Het belangrijkste is dat het JTC erg tevreden is met het eindresultaat. De onderlinge samenwerking tussen alle partijen en het elkaar aanvullen is goed gelukt. Wederom een vruchtbare samenwerking tussen IeTee en Brite.

De oplevering was deze week. Het JTC gaf een mooi compliment aan onze lead engineer Gideon Kroek. Terwijl op sommige momenten de druk opliep, straalde hij rust uit en liet zien dat alles onder controle was.

Wij bedanken het Jan Tinbergen College voor het vertrouwen in ons en wensen iedereen veel gebruiksgemak toe met het nieuwe netwerk.

Ook interessant