Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Voorkom administratief gedoe… Alle educatieve applicaties gesynchroniseerd met je schoolaccounts

Deel dit bericht

Afgelopen maand hebben opnieuw 5 schoolorganisaties in het VO gekozen voor EduLinQ Identity Management. Dan doen ze niet voor niets. Andere partijen stoppen de ontwikkeling van hun product, maken het meer toepasbaar voor algemeen gebruik of investeren onvoldoende om door te ontwikkelen.

Met EduLinQ krijg je een Identity Management oplossing die volledig in het teken staat van het onderwijs, het onderwijs en het onderwijs. Duidelijker kunnen we het niet maken.

Scholen zien dit en samen met hen ontwikkelen wij EduLinQ. Welke koppelingen vinden scholen belangrijk en is hier draagvlak voor? Als dat het geval is, dan ontwikkelen wij deze koppeling die we ook kunnen toepassen bij andere scholen. Zo kom je samen tot een pakket dat steeds breder wordt en door meer scholen wordt omarmd. En deze ontwikkelingen blijven doorgaan …

Koppeling met digitale schoolsystemen

EduLinQ koppelt alle digitale systemen van de school. Door de self-service wachtwoord portal kunnen leerlingen, medewerkers en ouders zélf (24/7) hun wachtwoord resetten welke automatisch gekoppeld is aan alle digitale schoolaccounts. Nooit meer gedoe met meerdere wachtwoorden…. Dit betekent minder beheer voor de ICT-afdeling van een school.

Synchronisatie van gebruikersgegevens

De gebruiker wordt lid gemaakt van de juiste groepen, krijgt een eigen e-mailadres en krijgt een persoonlijke gebruikersnaam en pincode ter activatie.

Koppelingen naar volgsystemen in de school

WiFi, kluisjes, het online rooster pakket, Office 365, Microsoft teams en online toetssoftware allemaal gekoppeld met EduLinQ.

Door de encrypted database en DigiD gecertificeerd platform zijn alle gebruikersgegevens afgeschermd en AVG/GDPR proof.

Meer weten wat EduLinQ voor jouw school kan betekenen? Bel naar 053 – 20 30 404 of stuur een email naar [email protected]

Ook interessant