Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oplevering nieuwe ICT- en WiFi-netwerk voor het Rodenborch-College

Deel dit bericht

Gisteren hadden we de oplevering van het nieuwe ICT- en wifi-netwerk bij het Rodenborch-College in Rosmalen. Wij moesten meteen aan de Olympische Spelen denken. Bij de afsluiting van de Olympische Spelen zegt de voorzitter altijd dat die Spelen de beste Spelen ooit waren. Dat gevoel hadden wij nu ook.

Waarom?

Het Rodenborch heeft een nieuw pand en wat voor één. Weer net iets mooier, eigentijdser, lichter en ruimer dan we hiervoor hebben gezien. En we kunnen rustig stellen dat we al honderden schoolgebouwen hebben gezien. Fantastisch voor de circa 2300 leerlingen, docenten en overige medewerkers om in dit inspirerende gebouw te mogen leren en werken.

In de zomervakantie hebben we onze werkzaamheden uitgevoerd. Het complete netwerk is nieuw aangelegd incl. een supersnel wifi-netwerk en UPS-en. Op 20 juli jl. was de officiële oplevering van het gebouw, zodat na de zomervakantie de nieuwe locatie in gebruik werd genomen.

Onze oplevering was gisteren. Na 3 maanden gebruik van het nieuwe netwerk werd het tijd om met de krentenwegge naar Rosmalen te gaan. In de docentenkamer vond dit heugelijke feit plaats.

De school is tevreden over het nieuwe netwerk: supersnel, robuust en stabiel waren de woorden die we hoorden.

De aanwezigen, waaronder rector Marja van IJzendoorn, manager bedrijfsvoering Roland Littooij, en ICT-mannen Maarten, Jorgo en Jippe waren aangenaam verrast door de krentenwegge. Ook de aanwezige docenten vonden de verse plakken heerlijk.

Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) heeft er weer een unieke locatie bij.

We wensen alle gebruikers enorm veel plezier toe in het mooie pand en uiteraard met het nieuwe netwerk.

Ook interessant