Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deel dit bericht

Klaar voor de toekomst:

Scalabor is hét arbeidsontwikkelbedrijf voor Midden-Gelderland en begeleidt mensen die dat nodig hebben naar passend en zo regulier mogelijk werk. Voor wie het (nog) niet mogelijk is om bij een reguliere werkgever aan de slag te gaan, biedt zij werk in een aangepaste omgeving.

Moderne wireless en netwerkinfrastructuur

Met het uitschrijven van een aanbesteding voor vervanging van zowel LAN als WLAN is Brite vanaf begin 2019 gestart met voorbereidingen van de inschrijving.

In mei van dit jaar is de opdracht aan Brite Wireless gegund waarna het project is gestart met zowel het ontwerp van het nieuwe LAN/WAN als ook voorbereidingen/afstemming met de Scalabor projectgroep en externe leveranciers.

In de tweede helft van juni is de eerste locatie van Scalabor gemigreerd en op 5 juli de laatste locatie waardoor alle 4 locaties van Scalabor nu volgens het netwerkconcept van Brite zijn ingericht.

Op woensdag 18 september heeft de formele afsluiting en oplevering plaatsgevonden en hebben we gezamenlijk vastgesteld dat het project naar volle tevredenheid is uitgevoerd.

Reacties van de klant

“In het aanbestedingsproces viel het Scalabor al op dat Brite meer interesse toonde in Scalabor en aandacht besteedde aan de inschrijving dan overige inschrijvers door o.a. vragen te stellen alsook een inventarisatie op locatie te doen”. Aldus André Eichelsheim, Manager interne dienstverlening.

Daarnaast bleek André Brite ook al vanuit een andere organisatie te kennen met alleen goede ervaringen.

Ook Rob Utberg, helpdesk manager Scalabor, liet weten dat het project zonder overlast voor gebruikers is uitgevoerd en dat er sinds de migratie nog niet met de Brite Servicedesk is gebeld omdat er geen storingen zijn.

Ook Brite is zeer tevreden met het verloop van dit project. Door een prima samenwerking met zowel Scalabor alsook leveranciers zoals Micral is dit project zeer voorspoedig en binnen de gewenste tijd en budget uitgevoerd.

Ook interessant