Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Deel dit bericht

In de herfstvakantie is de vaste netwerkinfrastructuur van het Sint-Janslyceum OMO vervangen, en is een nieuwe educatieve firewall oplossing door Brite gerealiseerd. Na de vakantie is de school weer volop aan de slag gegaan met het volledige Brite 3.0 concept (LAN, Wlan en Security), en deelde Martijn Bos, Manager innovatie onderwijs & technologie, het onderstaande bericht. Een prachtige samenwerking met een fantastisch resultaat!

“Het lijkt vanzelfsprekend en voor veel onderwijsomgevingen inmiddels een eerste levensbehoefte; stabiel en snel internet. Vanaf vandaag maken we ‘geruisloos’ gebruik van onze nieuwe IT- infrastructuur wat naadloos aansluit op ons wireless netwerk. Het onderwijsproces heeft er niets van gemerkt behalve dat een bestaand probleem met een softwarepakket nu ook is opgelost. Kortom hulde en dank aan Tiago Vreeman en zijn collega’s van de firma Brite!

Martijn Bos, Manager innovatie onderwijs & technologie OMO Sint-Janslyceum”

Het Sint-Janslyceum met ruim 2.000 leerlingen is een unieke school voor voortgezet onderwijs in ’s-Hertogenbosch. De nieuwe netwerkinfrastructuur is geschikt voor de digitale klas en voldoet aan de eisen en wensen van de moderne school. Brite ontzorgt de scholen met het bewezen onderwijs concept 3.0 en hiermee is het Sint-Janslyceum klaar voor de toekomst!

Ook interessant