Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Binnen 1 week: WiFi inrichten op alternatieve schoollocatie

Deel dit bericht

Scholen doen er alles aan om les te kunnen blijven geven binnen de coronamaatregelen. Vaak zijn scholen, voor o.a. het afnemen van examens, genoodzaakt om extra ruimte te creëren. 

Afgelopen week werden wij door een aantal scholen benaderd om alternatieve locaties in te richten om digitaal les te kunnen geven. O.a. gymzalen, kerken, hotels, restaurants en trouwzalen hebben we de afgelopen weken al voorbij zien komen als creatieve, alternatieve leslokalen. 

Alternatieve digitale schoollokalen binnen één week inrichten met WiFi

Maar hoe pak je dat aan als school met alleen digitaal onderwijs? De gemiddelde gymzaal of kerk is in het algemeen niet rijkelijk uitgerust met WiFi voor deze uitdaging. 

De oplossing was snel gevonden.

Gaten boren in plafonds is niet aan de orde en accesspoints aan muren geeft niet de gewenste WiFi kwaliteit waar wij voor staan. Onze oplossing? Statieven waarmee we op een makkelijke manier WiFi-accesspoints kunnen ophangen. Samen met de hardware en onze 4G-oplossing kunnen wij de kwaliteit leveren die scholen van ons gewend zijn. 

Op deze manier konden scholen die ons deze week benaderden, een week later al volledig digitaal lesgeven op de alternatieve locatie. 

Afgelopen week hebben we op deze manier 4 gymzalen ingericht als alternatieve digitale schoollokalen. Binnen een week geregeld en later weer makkelijk te demonteren…

Geweldig om dit snelle anticiperen te zien. 

Wil je ook betrouwbaar digitaal onderwijs kunnen geven op een alternatieve schoollocatie? 

Bel ons voor vragen of advies: T. 053 -20 30 404 of email je aanvraag op: [email protected]

Ook interessant