Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Deel dit bericht

Op woensdag 25 mei aanstaande organiseert Dyade het professionaliseringsevent ‘Leraren maken het verschil! – De Superschool’.
Bezoek ons spreekuur bij onze stand!

De ideale school heeft een plezierig werkklimaat en een beheersbare werkdruk. Een school waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waar kinderen werken in een veilige en optimale leeromgeving met trotse ouders. Een school waarin het werk je energie oplevert, in de plaats van energie kost.

Als leraar wordt veel van je kennis en kunde gevraagd en is de werkdruk hoog, maar dit mag niet ten koste gaan van de kwaliteit van het onderwijs. Hoe zorg je ervoor dat je de focus houdt om structureel bezig te zijn met kwalitatief goed digitaal onderwijs?
Een van de voorwaarden is dat ICT altijd perfect functioneert. Toch zijn er veel problemen in de huidige netwerkinfrastructuren, met name in draadloze netwerken. Enkele voorbeelden zijn; het wegvallen van Wi-Fi verbindingen, trage ELO, digitaal pesten en DDoS aanvallen.

Wilt u als rector succesvol sturing geven aan de digitale klas?
Wij delen tijdens ons spreekuur de uitdagingen van VO scholen en hun route naar succes! Bezoek ons spreekuur bij onze stand!

De Wi-Fi dokter doet veel second opinions en onderzoekt of er verbeterpunten zijn die het schoolnetwerk een kwaliteitsimpuls geven.
Al meer dan 230 VO scholen worden door Brite de Wi-Fi dokter geholpen en compleet ontzorgd. Hierdoor is het mogelijk om al onze kennis en ervaring te delen, zodat medewerkers en leerlingen altijd snel, eenvoudig, veilig en stabiel gebruik kunnen maken van het Wi-Fi netwerk.

Brite de Wi-Fi dokter, heeft al meer dan 230 VO scholen in topconditie gebracht!

Ook interessant