Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deel dit bericht

Het negende VO-congres stond in het teken van ruimte voor de docent; van ambitie naar resultaat. Niet alleen is er een inspirerende en aantrekkelijke werkplek/leergemeenschap nodig om de ambities van leerlingen, docenten, schoolleiders en bestuurders waar te maken, ook is het een voorwaarde dat een netwerkinfrastructuur altijd perfect functioneert. Alleen op deze manier is het mogelijk om het beste uit jezelf te halen en permanent te worden uitgedaagd.

Het was wederom erg druk op het spreekuur van de Wi-Fi dokter. We gingen uitgebreid met elkaar in gesprek en deelden veel praktijksituaties. Er is onder andere gesproken over veel voorkomende problemen in met name draadloze netwerken. Enkele voorbeelden zijn: het wegvallen van Wi-Fi verbindingen, trage ELO, digitaal pesten en DDoS aanvallen.

Wilt u als rector ook succesvol sturing geven aan de digitale klas?

De Wi-Fi dokter doet veel second opinions en onderzoekt of er verbeterpunten zijn die het schoolnetwerk een kwaliteitsimpuls geeft.
Al meer dan 230 VO scholen worden door Brite de Wi-Fi dokter geholpen en compleet ontzorgd. Hierdoor is het mogelijk om al onze kennis en ervaring te delen, zodat medewerkers en leerlingen altijd snel, eenvoudig, veilig en stabiel gebruik kunnen maken van het Wi-Fi netwerk.

Maak gebruik van onze beursaanbieding en doe ook een second opinion Klik hier!

Ook interessant