Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Search
Close this search box.

Stedelijk College Zoetermeer nu ook een Excellente Digitale School !!

Deel dit bericht

Op 23 Mei heeft Brite een prachtige oplevering gehad bij het Stedelijk College in Zoetermeer.

Voor het Stedelijk College nam Henk van Oudenallen, Hoofd Facilitaire Zaken, de honneurs waar en namens Brite waren Tiago Vreeman en Mathijs Hoogerbrugge aanwezig.

Kwalitatief educatief concept

In 2013 had Brite al een goed contact met het Stedelijk College en werd Brite 2e in een competitie, omdat er destijds vooral op de laagste inschrijfkosten werd beoordeeld. Nu 5 jaar later heeft het Stedelijk College alsnog voor het educatieve concept van Brite gekozen. Ditmaal omdat kwaliteit als belangrijker werd beoordeeld dan de allerlaagste aanbieding.

Uit een door Brite uitgevoerde ICT-scan in de operationele school, bleek dat Brite het aanwezige WiFi-netwerk voor educatief gebruik flink kon verbeteren in prestaties en gelijktijdig ook veiliger maken conform de (actuele) AVG/GDPR 2018 voorwaarden.

Sterk verbeterde ‘educatieve WiFi standaard’

Vooral de onderwijskundige kennis die Brite heeft opgebouwd en de jarenlange positieve ervaringen bij o.m. het naburige Picasso Lyceum, waarmee ze intensief samenwerken, spraken het Stedelijke College zeer aan.

Met het nieuwe netwerk is het WiFi in de school weer helemaal up to date en is het opgebouwd conform de door Brite (sterk verbeterde) educatieve standaard met het Wifi 10.x concept voor VO scholen. De netwerkprestaties zijn daarmee sterk verbeterd en ook de privacy is op een hoger plan komen te liggen. Het Stedelijke College is nu op dit gebied klaar voor de toekomst én de AVG wetgeving.

Plaquette “Excellente Digitale School 2018”

Met de oplevering is ook de titel en plaquette “Excellente Digitale School 2018” uitgereikt. Een mooi resultaat om op terug te kijken voor zowel het Stedelijk College Zoetermeer als voor Brite.

Met de focus op het Voortgezet Onderwijs heeft Brite een productportfolio ontwikkeld die speciaal op dit type onderwijs gericht is en van een hoge kwaliteit is.

Ook een 10 x beter (WiFi) netwerk in uw school en AVG compliant?

Ga met ons in gesprek voor een vrijblijvend advies >

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Ook interessant