Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Search
Close this search box.

Rijnlands Lyceum Sassenheim: “De WiFi is altijd snel!”

Deel dit bericht

Het Rijnlands Lyceum Sassenheim heeft al enkele jaren het predicaat Excellente School. Dit geldt voor alle opleidingen waaronder mavo, havo, vwo en tweetalig vwo. Een mooie erkenning van de inspanningen van het RLS om de leerlingen te laten uitblinken.

Het RLS ziet het als een uitdaging om het onderwijs steeds verder te verbeteren en te ontwikkelen. Het predicaat Excellent is daarbij een bevestiging van de waarde van de schoolvisie ‘iedere leerling uit te dagen en onderwijs te bieden op zijn/haar eigen niveau’.

De kwaliteit wordt jaarlijks gemeten via een aantal gebieden en op verschillende manieren: analyse van eindexamenresultaten, enquêtes onder leerlingen over docenten & andere schoolzaken en een tevredenheidsenquête onder alle ouders. Hierdoor is een goede vergelijking met andere scholen mogelijk.

Beheer, ondersteuning en monitoring complete WiFi netwerk

Maar ook de digitale voorzieningen en de netwerkinfrastructuur zijn op topniveau gebracht en worden jaarlijks gemeten en beoordeeld.

RLS heeft voor alle locaties het ICT beheer uitbesteed, het WiFi netwerk is al meerdere jaren in beheer bij de onderwijsspecialisten van Brite.

Afgelopen jaren is daarbij voorgesorteerd op verder gepersonaliseerd leren en CYOD (Choose Your Own Device) apparatuur in de lessen. Het WiFi netwerk is hier op geoptimaliseerd en RLS wordt hierbij actief ondersteund en onderhouden zodat het WiFi het gewoon altijd doet en optimaal kan presteren. De afgelopen 5 jaar is dat zeer robuust en succesvol gebleken.

Jaarlijkse beoordeling (APK) van het WiFi netwerk

Tijdens de jaarlijkse APK keuring van het WiFi netwerk vraagt Brite aan haar klanten wat zij van de aangeboden producten en ondersteunende diensten vinden.

Op 4 onderdelen kan men een cijfers geven tussen de 1 en 10.

Het Rijnlands Lyceum Sassenheim verblijdde ons afgelopen periode met maar liefst 4 x de maximale score (10) die we kunnen behalen op alle onderdelen !!

Jan van Egmond, werkzaam binnen de ICT van de school, heeft met volle overtuiging de volgende cijfers gegeven:

Communicatie, advies en samenwerking:                                      10

Technische expertise:                                                                         10

Kwaliteit van de geleverde infrastructuur:                                      10

Ondersteuning bij technische issues door de supportdesk:        10

Over de kwaliteit en robuustheid van de Brite infrastructuur gaf hij aan dat hij deze als prima ervaart zonder problemen.

Op de vraag of men tevreden is over Brite als leverancier of dat er aandachtspunten/tips zijn die ter verbetering vatbaar zijn werd geantwoord: Heel tevreden, als ik de helpdesk bel is het altijd accuraat en ik word netjes teruggebeld.

Verdere opmerkingen zijn:

De WiFi is altijd snel!

Ik kan op dit moment niets aangeven waar iets verbeterd kan worden!

Vragen worden door Brite altijd netjes opgepakt, dit is bij andere leveranciers lang niet altijd zo!

4x een cijfer 10 is wat ons betreft een feestje waard!

Een feestje voor ons om zulke prachtige rapportcijfers en commentaren te krijgen.

Dit feestje willen wij niet alleen vieren en daarom is er een mooie taart naar de school gestuurd als waardering voor de prettige samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen.

Wij hopen dat we met het RLS nog een jarenlange samenwerking mogen doormaken waarbij het voor ons de uitdaging zal zijn deze cijfers ieder jaar opnieuw te evenaren.

Want een Excellente School verdient een Excellente WiFi… en daar helpen we graag aan mee.

 

Ook een excellente WiFi en de snelste educatieve WiFi 10.x oplossing ervaren in uw nieuwe schooljaar?

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking met de onderwijsspecialisten van Brite.

Tel. 053 – 20 30 404 of mail naar: [email protected]

 

 

Ook interessant