Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deel dit bericht

Robuust werkend WiFi voor 25 zorglocaties

WiFi infrastructuur op 25 zorglocaties

Stichting Radar ondersteunt mensen met een (verstandelijke) beperking in Zuid Limburg. De ondersteuning wordt gegeven aan kinderen en volwassenen en hierbij wordt gebruik gemaakt van de aanwezige diensten en expertise op het gebied van wonen, werken, leren en vrije tijd. Dit alles gebeurt in overleg en met de hulp van de cliënt, het persoonlijke netwerk van de cliënt, vrijwilligers en (keten-)partners in de buurt. Vanuit de locaties wordt hier invulling aan gegeven zodat de cliënt van betekenis kan zijn voor de samenleving en andersom.

Stichting Radar heeft Brite ongeveer 5 jaar geleden expliciet gevraagd vanwege de uitgebreide WiFi kennis en specialisatie.

Samen met de huisleverancier, die Radar aangesteld heeft voor de kantoorautomatisering en gehoste applicaties in een eigen datacentrum, heeft Brite een centraal beheerde WiFi omgeving ontworpen, ingemeten en opgestart.

Na de eerste ervaringen op enkele zorglocaties is er stap voor stap steeds een locatie toegevoegd en zijn nu 25 locaties voorzien van een robuust werkend WiFi netwerk.

Veilige centrale portal voor gastinternet

Op elke locatie wordt ook direct voorzien in een veilige centrale gastenportal, waarmee men gastgebruikers laagdrempelig, maar op een veilige manier gastinternet kan aanbieden.

In 2018 hebben we de nieuwste generatie Brite WiFi 10.x ingevoerd die er voor zorgt dat mobiele apparaten nog hogere snelheden kunnen behalen, sneller roamen en dat elke WiFi client altijd op de hoogste snelheden blijft functioneren.


Wederom een mooie kwaliteitsimpuls voor de organisatie.

Projectdetails

150 accesspoints
17 netwerkswitches
25 Locaties
5 jaar samenwerking

Ook interessant