Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Uitnodiging: Zorg- & ICT beurs 12 t/m 14 maart 2019

Deel dit bericht

Brite is leverancier van WiFi- en ICT netwerken voor de zorg. Wij staan dit jaar voor het eerst op de beurs ‘Zorg & ICT’ en hierbij willen wij u uitnodigen om een bezoek te brengen aan deze beurs. De beurs vindt plaats van 12 t/m 14 maart 2019 in de Jaarbeurs te Utrecht. 

Het netwerk dat het altijd doet!

Met een geschiedenis vanuit de radiotechniek hadden wij al vroeg inzicht in wat WiFi kon betekenen voor de toekomst.

Deze oorsprong heeft er voor gezorgd dat onze oplossingen zover doorontwikkeld zijn dat wij durven beweren dat onze netwerken het altijd doen.

Waarom staat Brite op ‘Zorg & ICT’?     

1. De zorg staat aan de vooravond van grote veranderingen door een scala van digitale technieken en hulpmiddelen die allemaal met elkaar moeten samenwerken:

Met een robuuste WiFi infrastructuur is het mogelijk om een grote diversiteit aan draadloze toepassingen, naadloos naast elkaar te laten werken. ECD/EPD, zorgalarmeringen, sensortechnieken, leefcirkels, valdetectie, camera’s, robotica, IP TV, virtual reality, werken in de cloud of spraak gestuurde techniek kunnen toegepast worden.

Ook WiFi voor gasten of de bewoners, kan integraal en veilig gescheiden over deze infrastructuur aangeboden worden. Brite biedt hiervoor de stabiele basis en faciliteert daarmee het nieuwe werken én wonen in de zorg. Wij laten u graag zien welke oplossingen wij daarvoor hebben en waarin wij u kunnen ondersteunen. 

2. Brite neemt zijn maatschappelijke verantwoording om de kosten in de zorg betaalbaar te houden door het aanbieden van oplossingen voor een passend budget:

Wij streven naar een lange termijn samenwerking en zijn hierdoor in staat om zorginstellingen goede alternatieven te bieden; niet alleen op dit moment, maar ook bij veranderende omstandigheden.

3. Brite CareConnect-IT is een uniek totaalpakket aan oplossingen voor de zorg:

Een combinatie van producten, diensten, kennis, ervaring en referenties, die je elders niet snel zult aantreffen. Aan de hand van referenties en casestudies informeren wij u graag over hun en onze ervaringen uit de praktijk.

Registreren voor de beurs >

 

Uitnodiging seminar: Een robuuste WiFi voor de zorg die het altijd doet… en alles wat daar bij hoort 

Zorgmedewerkers moeten kunnen vertrouwen op hun digitale informatiesystemen. DECT telefoons worden smartphones of tablets, zorgsystemen communiceren steeds meer over het vaste en WiFi-netwerk.

Veel zorgorganisaties hebben storingen of Wifi nog niet zo robuust voor elkaar dat kritische (soms levensbedreigende) meldingen gegarandeerd, altijd aankomen. Ook domotica, camera’s, gebouwbeheersystemen, telezorg, televisie, internet voor bewoners en gasten moet anno 2019 veilig geïntegreerd worden.

Gert Snijders, oprichter van Brite, houdt dagelijks een seminar van 12.15 – 12.45u over het inrichten van een robuust WiFi netwerk voor de zorg.. en alles wat daar bij hoort. 

WiFi en ICT vragen? Kom langs op de Brite stand!

Wij zien u graag op onze stand voor een kop koffie of thee. Kom vrijblijvend langs voor vragen, meer informatie over innovatieve oplossingen of om ervaringen te delen. 

Toegang tot de Zorg & ICT beurs is gratis. 

Registreren voor de beurs >

 

Wij zien u graag op onze stand voor een kop koffie of thee. 

Kom vrijblijvend langs voor vragen, meer informatie over innovatieve oplossingen of om ervaringen te delen. 

Toegang tot de Zorg & ICT beurs is gratis. 

Ook interessant