Onlangs ontvingen wij, na de oplevering van een prachtig project bij Marga Klompé, het volgende bericht van de klant:

❝Vlekkeloze migratie!

In het kader van meer, sneller en beter (mobiel) digitaal werken, ontstond er behoefte om de verouderde Wifi omgeving, inclusief alle switches te vervangen door de nieuwste technologieën. Dankzij de ervaring en betrokkenheid van Brite, is dit traject zonder verstoringen, tot een zeer goed en stabiel werkende omgeving tot stand gekomen. De geboden oplossing is goed schaalbaar en toekomstbestendig. Brite bedankt voor jullie inzet en de prettige samenwerking.❞

Marga Klompé

Vervanging volledige wireless infrastructuur op 14 locaties

In dit prachtige project hebben wij als team, samen met de ICT van Marga Klompé, op 14 locaties de volledige (wireless)infra structuur mogen vervangen. Na een gedegen voorbereiding en juiste planning is deze uitrol zonder problemen doorgevoerd. Met als resultaat een 100% tevreden klant.

Lees hier het volledige project bij Marga Klompé >

In de afgelopen 7 jaar heeft het WiFi altijd ononderbroken gefunctioneerd. Door de onderlinge verbindingen slimmer en moderner in te richten en toe te passen heeft Marga Klompé nu ook veel meer bandbreedte tegen lagere kosten en zijn nieuwe domotica koppelingen mogelijk in het netwerk.

Robuust netwerk voor zorginstellingen een must!

Omdat de zorg een sector is waar haperingen al snel een grote impact kunnen hebben, is een kwalitatief hoogwaardige (WiFi) ICT infrastructuur, die het altijd doet én tot in detail te monitoren is, een absolute voorwaarde.

Brite is als wireless specialist bij uitstek een ideale partner voor zorginstellingen als het om robuuste WiFi en veilige netwerken gaat. Meerdere zorginstellingen en meer dan 100+ zorglocaties hebben wij al mogen helpen bij het inrichten en optimaliseren van hun netwerk en deze zijn allen opgetogen over de resultaten.

Bij Brite gaan we voor een langdurige samenwerking en een hoge klanttevredenheid. Iets wat wij iedere dag waarmaken.

Bent u in de zorg ook op zoek naar een robuuste (wireless)infrastructuur die altijd werkt?

Of wilt u daar eens over sparren? Wij komen graag bij u langs.

Bel (T. 053 – 20 30 404) of bericht ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Ook staan wij op de beurs ‘Zorg en ICT’ van 12 t/m 14 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. Graag praten wij u daar bij onder het genot van een heerlijk kopje koffie.