Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Brite nodigt u graag uit voor Onderwijsbeurs NOT 2019

Deel dit bericht

Van dinsdag 22 Januari t/m Zaterdag 26 Januari neemt Brite deel aan de onderwijsbeurs NOT 2019. Dé vakbeurs voor professionals in het KO, PO, VO en MBO vindt plaats in de Jaarbeurs te Utrecht.

Meldt u zich kosteloos aan en bezoek onze stand.

Wat heeft Brite te bieden?

Naast het complete Brite EduConnect® concept voor het onderwijs ligt dit jaar de nadruk op Identity Management via EduLinQ®. Daar waar andere aanbieders van Identity Management producten hun prijzen verhogen, de onderwijsmarkt vaarwel zeggen of niet verder investeren in oplossingen ontwikkelt EduLinQ® zich verder voor het onderwijs. Met volle focus voor deze doelgroep maken steeds meer scholen gebruik van deze oplossing.

Met één wachtwoord krijgt de gebruiker toegang tot alle gewenste digitale systemen.

De gebruiker beheert zijn/haar eigen wachtwoord of kan deze 24/7 wijzigen en niemand anders. Hierdoor is EduLinQ® volledig AVG/GDPR proof. EduLinQ® verhoogt het gebruiksgemak, vermindert administratieve handelingen en de veiligheid en privacy zijn gewaarborgd.

Meldt u zich daarom aan, wij geven u graag informatie over het Brite EduLinQ® en het Brite EduConnect® concept.

Wat heeft NOT 2019 nog meer te bieden?

Compleet exposantenaanbod

Maar liefst 40.000 bezoekers worden door de organisatie verwacht. Deze maken kennis met meer dan 400 exposanten met een interessant aanbod dat bestaat uit een breed scala aan deelnemers bij de segmenten Didactiek, Technologie & ICT, Dagtrips, Theater & Cultuur, Opleiding, advies & Beleid en Facilitair en inrichting.

Met de vijf vernieuwde segmenten, een avondopening op woensdag, een schoolplein als entree en veel nieuwe activiteiten onder het thema ‘Voor beter onderwijs’ belooft de NOT ook deze editie weer het grootste event voor onderwijzend Nederland te worden.

Inhoudelijk programma

Naast het exposantenaanbod biedt de NOT ook een breed inhoudelijk programma, dat is samengesteld door gespecialiseerde adviesraden en het onderwijspanel.

Met ruim 230 inhoudelijke sessies, die in samenwerking met meer dan 30 inhoudelijke partners zijn samengesteld, kun je je volledig bijscholen op thema’s zoals 21e-eeuwse vaardigheden, arbeidsmarkt & MBO, talentontwikkeling, de leraar als coach, gedragsproblemen, gepersonaliseerd leren, adaptief onderwijs, werkdruk, klaslokaal van de toekomst en nog veel meer!

Voor wie is deze beurs opgezet?

Leraren, onderwijsondersteunend personeel, studenten, directie & management, ICT managers & -coördinatoren, facilitair managers, pedagogisch medewerkers/management en ondersteunende diensten, overheid, uitgevers, multimediale dienstverleners, bibliotheken, kennisinstituten, adviseurs & overheid.

Wanneer: 22 t/m 26 januari 2019.
Waar: Jaarbeurs, Utrecht.
Kosten zijn er niet: De toegang is gratis na aanmelding via not-online.nl

Meldt u zich nu aan en wij spreken elkaar op NOT 2019.

Ook interessant