Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

WiFidokterDeOnderwijsdagen2015

Deel dit bericht

Tijdens Dé Onderwijsdagen hebben Surf en Kennisnet samen betekenis gegeven aan het thema “Onderwijs op Maat”. Het onderwijs verandert razendsnel en is uw instelling daarop voorbereid? Heeft uw team de juiste tools in handen om adequaat in te spelen op (technologische) ontwikkelingen om toekomstgericht onderwijs te blijven aanbieden? Dé Onderwijsdagen en de Wi-Fi dokter helpen uw instelling op weg. We hebben concrete voorbeelden laten zien en gingen uitgebreid met elkaar in gesprek.

Het was erg druk op het spreekuur van de Wi-Fi dokter. Dat komt onder andere doordat scholen steeds meer met mobiele devices en digitale content gaan werken. Daarom is het voorwaardelijk dat een netwerkinfrastructuur altijd perfect functioneert. Toch zijn er veel problemen in de huidige netwerkinfrastructuren, met name in draadloze netwerken. Enkele voorbeelden zijn; het wegvallen van Wi-Fi verbindingen, trage ELO, digitaal pesten en DDoS aanvallen. De Wi-Fi dokter doet veel second opinions en onderzoekt of er verbeterpunten zijn, die het schoolnetwerk een kwaliteitsimpuls geeft.
Al meer dan 230 VO scholen worden door Brite de Wi-Fi dokter geholpen en compleet ontzorgd. Hierdoor is het mogelijk om al onze kennis en ervaring te delen, zodat medewerkers en leerlingen altijd snel, eenvoudig, veilig en stabiel gebruik kunnen maken van het Wi-Fi netwerk.

Klik hier en doe ook een second opinion!

Ook interessant