Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Deel dit bericht

Dit jaar stond de OMO-ICTOdag in het teken van gepersonaliseerd onderwijs, ondersteund door ICT en ICT als vak: ’Shape your education’. De dag heeft als doel het delen van kennis, ervaringen, initiatieven en resultaten binnen de OMO scholen en in Nederland.
Via workshops en lezingen werden de initiatieven en resultaten met elkaar gedeeld en werd er kennisgemaakt met de nieuwste ontwikkelingen binnen dit thema. Een goed werkende netwerkinfrastructuur is voor de school van cruciaal belang om gepersonaliseerd onderwijs en ICT als vak mogelijk te maken.

Al meerdere OMO scholen worden door de Brite Wi-Fi dokter geholpen en compleet ontzorgd. Wij hebben tijdens de ICTO- dag interessante gesprekken gevoerd en onze kennis en ervaring gedeeld. Er is onder andere gesproken over veel voorkomende problemen in met name draadloze netwerken. Enkele voorbeelden zijn; het wegvallen van Wi-Fi verbindingen, trage ELO, digitaal pesten en DDoS aanvallen.

De Wi-Fi dokter doet veel second opinions en onderzoekt of er verbeterpunten zijn, die het schoolnetwerk een kwaliteitsimpuls geven. Met als doel dat medewerkers en leerlingen altijd snel, eenvoudig, veilig en stabiel gebruik kunnen maken van het Wi-Fi netwerk.
Al meer dan 230 VO scholen worden door Brite de Wi-Fi dokter geholpen en compleet ontzorgd.

Klik hier en doe ook een second opinion!

Ook interessant