Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Deel dit bericht

IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op het gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Het thema van deze editie was gepersonaliseerd leren!

Om leren digitaal mogelijk te maken is het een voorwaarde dat een netwerkinfrastructuur altijd perfect functioneert. Het was dan ook erg druk op het spreekuur van de Wi-Fi dokter. Scholen gaan steeds meer met mobiele devices en digitale content werken. Toch zijn er veel problemen in de huidige netwerkinfrastructuren, met name in draadloze netwerken. Tijdens het Wi-Fi dokter spreekuur hebben we concrete voorbeelden laten zien en zijn we volop met elkaar in gesprek geweest.

De Wi-Fi dokter doet veel second opinions en onderzoekt of er verbeterpunten zijn, die het schoolnetwerk een kwaliteitsimpuls geeft.
Al meer dan 230 VO scholen worden door Brite de Wi-Fi dokter geholpen en compleet ontzorgd. Hierdoor is het mogelijk om al onze kennis en ervaring te delen, zodat medewerkers en leerlingen altijd snel, eenvoudig, veilig en stabiel gebruik kunnen maken van het Wi-Fi netwerk.

Klik hier voor onze beursaanbieding en doe ook een second opinion!

Ook interessant