Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Deel dit bericht

Op donderdag 31 maart is het VO-congres in NBC Congrescentrum Nieuwegein. Bezoek ons spreekuur bij onze stand!

Het negende VO-congres draait om ruimte voor de docent; van ambitie naar resultaat. Niet alleen is er een inspirerende en aantrekkelijke werkplek/leergemeenschap nodig om de ambities van leerlingen, docenten, schoolleiders en bestuurders waar te maken, ook is het een voorwaarde dat een netwerkinfrastructuur altijd perfect functioneert. Alleen op deze manier is het mogelijk om het beste uit jezelf te halen en permanent te worden uitgedaagd.

Op scholen zijn er toch veel problemen in de huidige netwerkinfrastructuren, met name in draadloze netwerken. Enkele voorbeelden zijn: het wegvallen van Wi-Fi verbindingen, trage ELO, digitaal pesten en DDoS aanvallen.
Wilt u als rector succesvol sturing geven aan de digitale klas? Wij delen tijdens ons spreekuur de uitdagingen van VO scholen en hun route naar succes!
Bezoek ons spreekuur bij onze stand!

De Wi-Fi dokter doet veel second opinions en onderzoekt of er verbeterpunten zijn die het schoolnetwerk een kwaliteitsimpuls geeft.
Al meer dan 230 VO scholen worden door Brite de Wi-Fi dokter geholpen en compleet ontzorgd. Hierdoor is het mogelijk om al onze kennis en ervaring te delen, zodat medewerkers en leerlingen altijd snel, eenvoudig, veilig en stabiel gebruik kunnen maken van het Wi-Fi netwerk.

Schrijf u nu in: VO-Congres 2016

Ook interessant