Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deel dit bericht

Na de zomervakanties beginnen de meeste scholen met het opstellen van hun begrotingen voor het volgende kalenderjaar. ICT neemt een steeds grotere vlucht binnen het onderwijs en zal daardoor een substantieel deel van de begroting uitmaken. Een goed inzicht in ICT investeringen is daarom belangrijk voor het reserveren van de juiste financiële middelen voor deze investeringen.

Brite heeft zich de laatste jaren ontwikkeld als een betrouwbare partner (voor ruim 300 VO scholen) om dit inzicht te verstrekken als het gaat om betaalbare en technisch hoogwaardige draadloze / netwerk oplossingen waar het moderne onderwijs om vraagt.

Diversiteit in schoolgebouwen vragen om een juiste afweging

Scholen zijn er in alle soorten en maten, van moderne nieuwbouw tot prachtige historische panden die elk hun eigen dynamiek en uitdagingen hebben. Het aanleggen van een volledig nieuw netwerk, het vervangen van een deel van het netwerk of een uitbreiding van het bestaande netwerk binnen een school, zijn investeringen die transparant en duidelijk moeten zijn om een juiste afweging te kunnen maken.

Van ambities en budget naar de gewenste oplossing

U heeft uw ambities en eisen, maar komen deze overeen met het budget wat u hiervoor beschikbaar heeft? Door middel van een vrijblijvend gesprek kunt u persoonlijk advies krijgen over de mogelijkheden die er voor uw school zijn. Wij maken daarbij gebruik van onze opgedane kennis en jarenlange ervaring en samenwerking met ambitieuze scholen in het VO onderwijs.

Iedere school krijgt een kosteloos budgetteringsvoorstel waarin duidelijkheid gegeven wordt hoe het budget toegepast kan worden voor de gewenste ICT oplossing.

U krijgt inzicht in kosten, afschrijvingen en financieel maatwerk.

U krijgt het benodigde inzicht in de kosten en afschrijving van de aangeboden mogelijkheden. Daarnaast krijgt u advies hoe u in de toekomst het netwerk het beste kunt onderhouden en welke vormen van serviceverlening er mogelijk zijn om u zoveel mogelijk te ontzorgen. U focust zich op het onderwijs, wij op de techniek er achter.

Investeringen hoeven bijv. niet in één keer voldaan te worden maar kunnen over een langere periode gespreid worden, waardoor de kosten voor een school per jaar gelijkmatig en overzichtelijk zijn. Diverse financieringsvormen zijn in de loop der jaren ontwikkeld zodat er sprake is van financieel maatwerk per school en structureel lagere kosten.

Laat u adviseren door de partij met het meest complete pakket aan oplossingen voor het VO

Meer dan 300 scholen gingen u voor om een betaalbare draadloze netwerkoplossing te krijgen. In de loop der jaren heeft Brite zich daardoor ontwikkeld als marktleider voor het Voortgezet Onderwijs. Met een totaalpakket aan oplossingen die onder de noemer Educonnect ter beschikking staan voor het onderwijs.

In de referentievideo van Het Nieuwe Lyceum hebben wij in beeld gebracht hoe wij te werk gaan tijdens een project. Van aanvraag tot oplevering en van bouwbegeleiding tot begeleiding van de ICT afdeling. Ook hierin nemen wij de school stap voor stap bij de hand om het proces zo goed mogelijk te doorlopen zonder verstoringen van het onderwijsproces.

Bent u geïnteresseerd in wat Brite voor u kan betekenen?

Ga dan eens een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze onderwijsspecialisten, zodat wij onze ervaringen uit de praktijk met u kunnen delen.

Leer hoe honderden scholen al jaren plezier hebben… én krijg een helder inzicht in hoe u mogelijk nog slimmer gebruik kunt maken van uw ICT budget.

En wie wil er nu geen “excellente WiFi” in de school !?

Ook interessant