Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brite neemt deel aan Like2Share ON TOUR 2018 + Winactie!

Deel dit bericht

Ook in 2018 zal Brite deelnemer zijn aan Like2Share ON TOUR 2018. Dit is een combinatie van een congres en een beurs met de belangrijkste aanbieders van ICT producten en oplossingen voor het onderwijs. Het evenement wordt op 5 achtereenvolgende dagen gehouden op 5 verschillende plaatsen in Nederland zodat er altijd een bijeenkomst bij u in de buurt is:

  • Maandag 5 November Amsterdam
  • Dinsdag 6 November Rotterdam
  • Woensdag 7 November Den Bosch
  • Donderdag 8 November Apeldoorn
  • Vrijdag 9 November Drachten

Wat kunt u van Brite verwachten?

Iedere dag zal Gert Snijders een presentatie geven van 11.50 – 12.10 uur.

Gert Snijders is bekend als de WiFi specialist / WiFi dokter voor het Voortgezet Onderwijs en grondlegger van Brite. Tijdens de presentaties zal hij uitleg geven over EduConnect, de meest complete netwerkinfrastructuur voor het voortgezet onderwijs!

Deze, met elkaar samenhangende systemen, zorgen ervoor dat u iedere dag zorgeloos gebruik kunt maken van een robuuste netwerkinfrastructuur met een veilige en snelle WiFi als gevolg.

Naast WiFi dat gewoon werkt zullen ook oplossingen voor ‘identity management’ en razendsnelle glasvezelvoorzieningen aan bod komen. Oplossingen die vandaag de dag voor iedere school steeds belangrijker worden.

Vrijblijvend advies over ICT bij u op school? Bezoek de Brite stand!

Wij nodigen u uit om tijdens het evenement een bezoek te brengen aan onze stand. Kom vrijblijvend in gesprek over EduConnect of andere onderwerpen waarover u informatie of advies wilt.

Omdat ICT een steeds grotere rol in het onderwijs gaat spelen brengen wij u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en hoe u als school hierop kunt anticiperen.

Graag maken we een afspraak met u zodat wij u in alle rust kunnen adviseren over de mogelijkheden voor uw school.

Geen extra overheids subsidies ICT – 2019

Nu de overheid in 2019 geen extra subsidies verstrekt voor ICT toepassingen binnen het onderwijs komt het aan op de scholen en leveranciers om tot een passende en betaalbare oplossing te komen. Als geen ander is Brite hiertoe in staat, wat heeft geleid tot meer dan 300 scholen die tevreden gebruik maken van de EduConnect oplossingen.

Budgettering oplossingen bij ICT investeringen in het VO

Via bijvoorbeeld een maandelijkse of jaarlijkse dienst constructie kunt u een investering over meerdere jaren spreiden zodat er geen sprake is van een piekinvestering. Maak gebruik van onze kennis en ervaring en plan nu een afspraak met ons in.

Met enthousiasme zien wij uit naar onze ontmoeting op Like2Share ON TOUR 2018.

 

Winactie: 50% korting op toegangskaarten Like 2 Share 2018

Wilt u graag met korting naar deze beurs met de belangrijkste aanbieders voor ICT in het onderwijs?

Als deelnemer/exposant van deze beurs verloten wij 3x een kortingscode die recht geeft op 50% korting op de toegangsprijs.

Kans maken? Vertel ons dan waarom juist ú naar deze onderwijsbeurs wilt >

Ook interessant