WiFi Site Survey

Brite Site Survey

WiFi dekking laten meten?

Brite Wireless Expertise Buro is een kennisburo en onderscheidt zich door een uitgebreid meetarsenaal en in eigen beheer ontwikkelde en verbeterde WiFi meetmethoden. Ons bedrijf beschikt over meer dan 30 jaar wireless ervaring, kennis van meetapparatuur en onderliggende technieken. Daarnaast hebben onze engineers ruim 20 jaar netwerkervaring en kennis van VLAN’s, routering, ACL’s, Radius etc. Door deze specifieke radiokennis en unieke meetapparatuur is de Brite Site survey als een van de weinige in staat storingen uit te peilen en de radio-eigenschappen van een gebouw te bepalen hetgeen voorwaardelijk is voor een goed werkend Wifi systeem. De meetresultaten worden in een rapportage verwerkt waarin tevens een functioneel ontwerp voor de Wifi infrastructuur wordt opgezet. Indien gewenst wordt er tevens op basis van het functioneel ontwerp een prijsopgave opgesteld.

Wifi site survey? Onze inzet is:

Wireless is een specialistisch vakgebied, wat ook op langere termijn moet passen. Het is niet alleen afhankelijk van de wireless infrastructuur, maar ook hoe goed verschillende wireless clients worden ondersteund, de (uitgebreide) mogelijkheden van de beveiliging en vooral de kennis van de inrichting als geheel. Deze visie wordt regelmatig bevestigd door de Wifi problemen bij eindgebruikers waar onze Wifi dokter voor ingehuurd wordt deze op te sporen en te verhelpen. Voor meer veel voorkomende Wifi issues zie het ‘Weblog van de Wifi Dokter‘ Met deze site-survey onderscheidt Brite Wireless Expertise Buro zich van de gemiddelde netwerk-leveranciers en zijn we o.m. uitgeroepen tot Wireless Partner of the year 2007, 2008 en 2009!

Wifi dekking laten meten?

Neem contact op met Brite voor een WiFi Site Survey > Of bekijk de actuele klantreferenties >  

Door deze specifieke radiokennis en unieke meetapparatuur is de Brite Site survey als een van de weinige in staat storingen uit te peilen en de radio-eigenschappen van een gebouw te bepalen hetgeen voorwaardelijk is voor een goed werkend Wifi systeem.  

Een radiosignaal ondervindt hinder door obstakels en wordt hierdoor gedempt. Bovendien is het mogelijk dat het radiosignaal, bijvoorbeeld door verwerkt draadglas, wordt gereflecteerd. Bouwmaterialen creëren demping en reflectie waardoor ieder gebouw zijn eigen radio eigenschappen heeft.