Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het is zover…! Wij gaan over naar het nieuwe ticketsysteem

Deel dit bericht

Het afgelopen jaar hebben we met man en macht gewerkt aan de implementatie van een opvolger van ons Brite ticket systeem. Op vrijdag 28 mei om 15.00 uur is het zover. Dan migreren wij het huidige ticketsysteem naar het nieuwe.

Tijdens de migratie op vrijdagmiddag zijn wij tussen 15.00 uur en 17.30 uur gewoon telefonisch bereikbaar.

Vanaf 15.00 uur wordt het huidige ticketsysteem offline gehaald. Het nieuwe ticketsysteem zal vanaf maandag 31 mei om 8.00 uur beschikbaar zijn.

Reeds openstaande tickets worden zoveel mogelijk voor de migratie afgehandeld in het huidige ticketsysteem. Wanneer nodig maken wij een nieuw ticket aan in het nieuwe ticketsysteem.

Snel aan de slag met het nieuwe ticketsysteem?:

Het nieuwe ticketsysteem is beschikbaar vanaf maandag 31-05 om 8:00 uur op het reeds bekende adres: https://service.brite.nl

  1. Voordat je het account kan gebruiken dien je het wachtwoord eerst te resetten.
  2. Het loginaccount/gebruikersnaam is gelijk aan je e-mailadres.
  3. Korte instructies van het nieuwe ticketsysteem zijn te bekijken op https://www.brite.nl/nieuw-ticketsysteem/
  4. Vanaf 31-05 hebben we extra capaciteit ingezet om eventuele vragen te kunnen beantwoorden.


Klanten die vragen, 
suggesties, wensen of tips voor ons hebben over het nieuwe ticketsysteem, horen wij graag. 

Waarom gaan wij over naar een nieuw ticketsysteem?

Een goede netwerkinfrastructuur is voor bijna iedereen uitgegroeid tot een nutsvoorziening. Veel processen zijn linea recta afhankelijk van het netwerk.

De impact bij haperingen of storingen is direct voelbaar bij gebruikers, of in toenemende mate in de zorg, soms zelfs levensbedreigend.

Je moet steeds sneller kunnen acteren en oplossend handelen. Gebruikers zijn direct onthand en hebben in de praktijk steeds minder geduld.

De verantwoording voor het optimaal functioneren van het netwerk, maar ook het proactief signaleren en monitoren van potentiële problemen, het (geautomatiseerd) opvolgen van de issues en het registreren vraagt om een goede geoliede serviceorganisatie en dito gereedschappen. Hiervoor gebruiken we bij Brite al jaren een robuust ticketsysteem.

Bij onze klanten zien we een groeiende vraag naar een gedetailleerde inzicht van de serviceactiviteiten die we voor ze uitvoeren.

Ook vereisen steeds meer organisaties gedetailleerde rapportages, evaluaties en de inzet van een “service delivery manager” die de opvolging van de tickets vanuit de afgesproken SLA’s met ze kan bespreken en onderbouwen:

  • Hebben we de gestelde KPI’s uit het SLA gehaald?
  • Wat is de reactietijd danwel de oplostijd geweest van een ticket?
  • Zijn er bepaalde storing/service trends te herkennen waar op geanticipeerd moet worden?

Overgang naar het Brite ticket 2.0 systeem 

Het afgelopen jaar hebben we met man en macht gewerkt aan de implementatie van een opvolger van ons Brite ticket systeem.

Dit nieuwe Brite ticket 2.0 systeem hebben we intensief voorbereid en ingericht. Het biedt, naast het traditioneel registreren van tickets en opvolging, onze klanten als gebruikers op termijn veel meer functionaliteit, statistieken en rapportages dan op dit moment mogelijk is.

Ook kunnen we lopende tickets in het proces nog beter bewaken en managen.

Al met al denken we op deze wijze de dienstverlening verder te optimaliseren en aan te laten sluiten op de veranderende vraag van onze klanten. Indien wenselijk kunnen we straks bijv. op geregelde tijden automatisch klanten voorzien van de gewenste rapportages.

Klanten hebben vooraf van ons per email duidelijke instructies gekregen over hoe het nieuwe ticketsysteem is te gebruiken. Het aanmelden van tickets zal niet veranderen: Dit kan zowel telefonisch, via mail of via de nieuwe webportal.

Klanten die na de overgang naar ons nieuwe ticketsysteem suggesties, wensen en tips voor ons hebben, horen wij graag. 

Ook interessant