Dé WiFi & ICT specialist voor het VO onderwijs & de Zorg

Zorgorganisaties kunnen 40 – 60% besparen op alarmering en locatiebepaling

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Door slimme netwerkoplossingen in te zetten, kan een zorgorganisatie geld uitsparen voor separate zorgtechnologie. Geen extra hardware en bekabeling zorgen voor een fikse besparing.

Hoe dat kan?

In de zorg zie je de trend dat steeds meer slimme zorgtechnologie wordt toegepast. Begrijpelijk, het kan ervoor zorgen dat cliënten meer zelfredzaam zijn en het ondersteunt de zorgverleners.

Een goed onderliggend netwerk is een vereiste om deze technologie toe te kunnen passen.In dat geval investeer je in het netwerk en daarna in de technologische toepassing. Maar wat als sommige toepassingen in het netwerk zelf aanwezig zijn? Door te werken met slimme accesspoints (WiFi-punten) zijn wij in staat om bijv. locatiebepaling uit te voeren.In de accesspoints is een Bluetooth module die dat mogelijk maakt.

Hierdoor kun je personenalarmering, allocatie van zorgmiddelen en leefcirkels inrichten zonder extra zorgtechnologie aan te schaffen. Het bespaart je niet alleen de kosten van de hardware. Je hoeft daarnaast geen extra kosten te maken voor de bekabeling van die hardware.

Bel ons voor vragen of advies: Tel. 053 20 30 404

Mail ons uw vragen op: aanvraag@brite.nl

Ook interessant