Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Aanschaf nieuwe ICT-netwerkapparatuur op de agenda? Beter nu investeren dan later…

Deel dit bericht

Heineken heeft er last van, het zit Unilever dwars en de maker van Pampers en Gilette loopt er tegenaan. O ja, ook Akzo Nobel zit er mee in de maag en China zucht eronder. Google maar eens een keer op “dure grondstoffen” en bovenstaande komt naar voren. 

De koper van producten is aan het eind van het liedje degene die de rekening betaalt. Scholen die komend jaar willen investeren in wifi, LAN, firewalls of internetlijnen dienen nu op te letten. 

Duurder wordende grondstoffen en een tekort aan hoogwaardige chips zorgen ervoor dat de prijzen van ICT-apparatuur in de eerstkomende periode 25% stijgen. Daarnaast lopen levertijden fors op. Waar eerst 3 – 4 weken gangbaar was, lopen deze nu op naar 8 – 12 weken. Een situatie waarvan de kenners vermoeden dat die tot in 2023 kan aanhouden. Langer wachten, betekent hogere prijzen! 

Nieuwe, educatieve ICT-apparatuur – nu nog uit voorraad leverbaar

Het gaat om forse bedragen en besparen op kosten is de eerste winst! Voor een aantal projecten hebben wij nu nog gunstig geprijsde nieuwe apparatuur op voorraad staan. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. 

Staat jouw school voor een investering in ICT-netwerkapparatuur?  

Wees slim en haal die investering naar voren. Neem zonder enige verplichting contact met ons op over de mogelijkheden. Wie weet draait er over enkele maanden al een nieuw netwerk op jouw school zonder hogere kosten. 

Interesse? Mail naar [email protected] of bel naar 053 – 20 30 404.

Brite, het netwerk dat het altijd doet! 

Ook interessant