Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Search
Close this search box.

Beleef met uw school een katapultstart voor 2020 – 2021

Deel dit bericht

Had u zich de laatste 4 maanden van dit schooljaar zo voorgesteld als nu het geval is? Alles is in één keer anders en dat in 6 weken tijd. Digitaal les geven is actueler dan ooit en dat wordt meer, ook als scholen hun leerlingen weer ontvangen.

Deze huidige situatie biedt scholen kansen en het is aan u om ze te benutten:

 • Doordat docenten en leerlingen werken met MS Teams of Google Hangouts kun je lessen opnemen. Handig voor leerlingen die door bijv. ziekte niet op school zijn. Op deze manier ontvangen ze toch volledig onderwijs en lopen geen achterstand op.
 • De manier van lesgeven verandert van traditioneel naar digitaal lesgeven of een hybride vorm. Naarmate er meer digitale content komt, de digitale onderwijsmethodes meer variatie bieden en bovenal gebruiksvriendelijk zijn, dan biedt dat meer mogelijkheden voor attractief les geven en krijgen.
 • De nieuwste generatie netwerkapparatuur is zoveel geavanceerder dan circa 5 jaar oude of oudere apparatuur. Het reikt het onderwijs toekomstperspectieven aan voor modern digitaal onderwijs zeker met de actuele ontwikkelingen van onderwijsmethoden.
 • Nu er geen of weinig leerlingen zijn is er amper overlast bij het vervangen van het netwerk.
 • Les geven op afstand kun je alleen als alle leerlingen een Chromebook, tablet, iPad of laptop hebben. Via Sivon zijn er extra laptops aangeschaft voor leerlingen die thuis geen laptop hebben. Er zijn voorwaarden, maar scholen worden hierin ondersteund.

Heeft u een ouder netwerk en krijgt u het komende jaar te maken met het vervangen van uw WiFi- of ICT-netwerk, neem deze 5 punten mee bij uw beoordeling.

Binnen enkele weken vervangen wij de ICT-infrastructuur van kop tot staart en krijgen de scholen een dijk van een netwerk. Veiliger, robuuster en sneller dan ooit te voren met WiFi die het altijd doet. Gegarandeerd!

Versnelde uitvoering bij vervanging ICT-netwerk

Scholen benaderen ons om de vervanging van hun ICT-netwerk versneld uit te voeren omdat ze goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar willen beginnen. Over 16 weken start het nieuwe schooljaar 2020–2021. Staat u voor een vervanging, grijp die kans.

Ontdek wat wij u te bieden hebben en verbeter uw ICT-netwerk met bewezen oplossingen.

Geen enkele leverancier van ICT-netwerken biedt VO-scholen meer dan Brite. Ruim 325 scholen in het VO gingen u voor…

Interesse hoe wij u in korte tijd kunnen helpen met een vervanging of nieuwsgierig naar onze andere VO-oplossingen, neem dan vrijblijvend contact op via 053 -20 30 404 of klik op de button:

Brite is de meest complete ICT-netwerk specialist voor het onderwijs.

Waar anderen stoppen daar ontwikkelen wij door. Wat bieden wij u:

 • WiFi 10.x: met Intelli Roaming techniek voor maximale wireless prestaties en 5x sneller dan standaard wifi-netwerken.
 • Networking: high-end netwerkoplossingen voor optimale beschikbaarheid van lokale netwerken (LAN) en wifi.
 • Internet & security: Firewalls voor optimale internetontsluiting en AVG/GDPR compliant voor veilig gebruik. Met gedetailleerde controle en logging van het internetgebruik.
 • EduFiber: DDoS-vrije, supersnelle premium glasvezellijnen speciaal voor het onderwijs.
 • EduLinQ: Veilig Identity Management speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. De ideale opstap om te werken met MS Teams.
 • Monitoring: 24/7 real-time inzicht in uw schoolnetwerk via een kijkscherm en opbouw van historische data en trends.
 • Service & support: Ondersteuning via onze servicedesk met vaste responstijden en vervangende materialen altijd op voorraad.
 • Netwerkassistentie & -beheer: Periodieke assistentie, netwerkevaluatie en kennisuitwisseling voor uw systeembeheerders in samenwerking met onze netwerkspecialisten.
 • ICT nieuw- & verbouwbegeleiding: Uw vraagbaak omtrent het ICT-vraagstuk bij nieuwbouw- of verbouwwerkzaamheden en uw kundige belangenbehartiger richting aannemers of installateurs.

Interesse hoe wij u in korte tijd kunnen helpen met een vervanging of een van onze andere VO-oplossingen?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies: tel. 053 – 20 30 404 of maak
online een afspraak >

Totaaloplossing voor WiFi & ICT voor het moderne VO onderwijs

Ook interessant