Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Deel dit bericht

Kom op 5 & 6 februari langs op de IPON 2020, dé beurs over innovatie & professionalisering binnen het onderwijs.

Ook wij van Brite zijn er aanwezig. Kom langs bij onze stand voor een gratis consult/advies over actuele vraagstukken op het gebied van WiFi & ICT. Of bezoek een van de workshop-sessies die we geven over het thema: een WiFi netwerk die het altijd doet!

Een netwerk dat het altijd doet

Brite heeft al ruim 300 VO-scholen voorzien van een optimaal werkende en veilige netwerkinfrastructuur als robuuste fundering voor het moderne digitale onderwijs.

Ook zijn er veel scholen die we achteraf hebben moeten helpen met eerder ingerichte (Wi-Fi) netwerken door andere ICT-partners, die na een forse investering verre van optimaal werkten, en bij toenemend gebruik, steeds meer problemen gaven.

Volg nu een van onze presentaties en profiteer op voorhand van onze praktische en pragmatische ervaring die gebaseerd is op de realisatie van ruim 300 goed werkende WiFi systemen in VO scholen!

Mis ‘m niet: Workshop ‘Het netwerk dat het altijd doet!’

De presentaties vinden plaats op 5 feb in theater groen van 12:15 tot 12:45 en op 6 feb in theater geel van 15:00 tot 15:30.

Maak kennis met de innovatieve (educatieve) oplossingen die wij onder meer voor specifieke vraagstukken hebben ontwikkeld.

Ervaart u ook problemen? We gaan graag met u in gesprek hoe we uw school kunnen helpen! Doe nu onze ICT-scan op basis van ‘no cure no pay’.

Brite is geen standaard ICT-partner, maar een echte onderwijsspecialist!

Wilt u IPON bezoeken en één van beide seminars bezoeken? We kijken met enthousiasme uit naar uw bezoek (stand A092).

Registreer je gratis via: https://lnkd.in/deGyVGX

Ook interessant