Dé WiFi & ICT specialist voor het VO onderwijs & de Zorg

Brite nieuwe partner van HealthValley

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Health Valley is een innovatieve organisatie voor de zorg. Met partners die deel uitmaken van de zorgketen. Vreemd dat er nog geen ICT-netwerkspecialist in hun netwerk was. Dat gat is nu gedicht. Als eerste leverancier van WiFi- / ICT-netwerken is Brite toegetreden tot het netwerk van Health Valley.

Graag gaan we in gesprek met zorginstellingen, innovators, fabrikanten of leveranciers van zorgtechnologie, adviseurs en anderen in de zorgketen.

Technologie ter ondersteuning van de zorg

We zijn geen standaard ICT-partij. Wat ons onderscheidt van anderen is onze expertise van WiFi. We gaan geen uitdaging uit de weg als het hierop aan komt. Door onze gesprekken met specialisten in de zorgketen, blijkt dat veel zorginstellingen kampen met haperende WiFi als ze zorgtechnologie willen toepassen.

Samen met Health Valley gaan we met onze nieuwe partners in gesprek over hoe we hen hierin optimaal kunnen ondersteunen.

We brengen onze kennis en ervaringen omtrent WiFi- en ICT-netwerken in en horen graag tegen welke uitdagingen anderen aanlopen.

Door naar elkaar te luisteren, te informeren, uit te dagen en samen te werken, maken we de zorg vanuit ICT-oogpunt toekomstbestendig.

Als de basis – een goed WiFi- en ICT-netwerk – staat als een huis, dan kan de zorg volop gebruik maken van technologie ter ondersteuning van de zorg.

Ook interessant