Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

De APK-inspectie voor je ICT-netwerk – een toets omtrent goed partnerschap

Deel dit bericht

Als je op internet kijkt, dan zie je meerdere antwoorden op de vraag wat partnerschap is. Het ene gaat over hoe personen samenleven, andere over deelnames in activiteiten / bedrijven en over samenwerking tussen verschillende deelnemers uit verschillende sectoren. 

Het laatste is bij ons het geval. Wij leveren een ICT-netwerk oplossing aan met name klanten in het onderwijs en de zorg. Door deze specialisatie kun je net het verschil maken voor de ander in hun voordeel.  

Een relatie begint al bij het eerste gesprek met elkaar. Het is ons doel om vanuit dat eerste gesprek een langdurige samenwerking aan te gaan. Hoe we dat zien?  

Doen wat je zegt en belooft. Vertrouwen opbouwen in elkaar. Samenwerken op basis van gelijkwaardigheid. Begrip hebben voor de situatie van de ander. Meedenken in verbetertrajecten en lange termijn doelstellingen. Ontwikkelingen spotten en bespreken. Luisteren naar elkaar en wat doen met de eerlijke feedback die je krijgt. Feedback is een cadeautje, daar kun je iets mee.  

Jaarlijkse netwerk inspectie voor onze zorg- en onderwijsklanten

Ieder jaar is er een toets moment en mogen partners ook ons als netwerkleverancier beoordelen tijdens de jaarlijkse APK. We controleren het ICT-netwerk volgens een uitgebreide checklist en gaan met de partners in gesprek. Wat is goed en wat kan beter? Natuurlijk willen we graag allemaal tienen, maar dat is niet reëel.  

De APK is zodoende voor de partners en ons een waardevol jaarlijks ijkpunt van de relatie en het ICT-netwerk. 

Benieuwd naar onze aanpak? Mail naar [email protected] of bel naar 053 – 20 30 404 

Brite: “Het netwerk dat het altijd doet.” 

Ook interessant