Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Investeren in technologie voor de zorg binnen handbereik door ‘CaaS’

Deel dit bericht

Hou je de boel draaiende of moet je investeren? Denk dan aan CaaS. 

Technologie wordt steeds meer toegepast in de zorg. Een grote groep ziet de mogelijkheden en investeert in nieuwe techniek. Echter is er ook nog een grote groep die de boel draaiende houdt. Ze hebben een ICT-netwerk van 5 jaar of ouder met alleen kantoorautomatisering en hier en daar een wifi-accesspoint met minimale zorgtechnologie. Zijn er meldingen dan worden pleisters geplakt en daarbij blijft het. Totdat de pleisters op zijn en je op het punt komt dat je niet verder kunt. 

Het zijn keuzes die je maakt en budgetten verdeel je maar één keer per jaar. Komt er een andere bestuurder of worden de bakens verzet, dan volgt de inhaalslag. Vaak een kostbare omdat je jaren van stilstand moet inhalen. 

Zorgorganisaties ontkomen er niet aan om te investeren in (zorg-)technologie

Technologie helpt om het leven en werken aangenamer te maken. Voor de cliënten, de zorgverleners, de overige medewerkers en de gasten. Stilstand is achteruitgang en dat wil niemand. 

Om de pijn van de eenmalige grote investering te verzachten heeft Brite CaaS in het leven geroepen. CaaS staat voor Connectivity as a Service. Je krijgt een op en top modern ICT-netwerk waarin je de investering in 3 – 7 jaar uitsmeert. Geen piekinvestering, maar een maandelijks of jaarlijks gelijkblijvend bedrag. Al naar gelang het beste past voor de organisatie. 

Zo kun je je netwerk de juiste boost geven en de slag maken naar het succesvol inzetten van zorgtechnologie. 

Meer weten? Graag informeren we je vrijblijvend over de mogelijkheden. 

Email naar [email protected] of bel 053 – 20 30 404 voor meer informatie. 

Brite: “Het netwerk dat het altijd doet.” 

Ook interessant