Dé WiFi & ICT specialist voor het onderwijs & de zorg

Deel dit bericht

In Sint Annaparochie is een nieuwe onderwijsvoorziening gerealiseerd: Campus Middelsee. In Campus Middelsee wordt onderwijs aangeboden voor leerlingen in het vmbo en in de onderbouw havo en vwo. CSG Comenius, CSG Ulbe van Houten en de Foorakker (OSG Piter Jelles), zijn samen gehuisvest in het moderne gebouw.

In de nieuwbouw is er na een selectieprocedure de opdracht aan Brite verstrekt voor het leveren van een school dekkend Wi-Fi netwerk.

Marco Schaeffer, ICT Manager CSG Ulbe van Houten: “Bij Brite hadden wij direct het goede gevoel, voor een perfect werkend Wi-Fi netwerk dan moet je gewoon Brite hebben, want dan komt het écht goed!”.

Dit nieuwe netwerk is geschikt voor de digitale klas en voldoet aan de eisen en wensen van de moderne school. Brite ontzorgt de scholen met het bewezen onderwijs concept 3.0 en hiermee is Campus Middelsee klaar voor de toekomst!

Erich Bouwkamp, ICT Manager CSG Comenius: “We zijn uitermate tevreden over de prettige samenwerking met Brite. Ook de onderlinge samenwerking tussen onze leveranciers is fantastisch verlopen. Brite heeft dan ook direct onze andere schoollocaties van CSG Comenius met Wi-Fi verder uitgebreid. Het is werkelijk een prachtig eindresultaat geworden!”.

Ook interessant